50 dkg hús
1 fej vöröshagyma
4 sárgarépa
1 fehér répa
Babérlevél
Mustár
Só
Bors
A hagymát megpirítom kézibeállításon Ellában.
A tejszínt összekeverem a zúzott fokhagymával és krémsajttal. A burgonyát és a hagymát megtisztítom, majd felszeletelem. Egy tűzálló tepsit olajjal kikenek, majd egy sor krumpl...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA rákot tegyük egy mélyebb, margarinnal kikent serpenyőbe, szórjuk meg kaporral és öntsük fel vízzel. Fedő alatt addig pároljuk, amíg megpuhul – kb. 20 perc – ha szükséges, közben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Rizs elkészítése: víz enyhe forralása, a só, a sáfrány és a leveskocka feloldása, a rizs hozzáadása, elkeverése, majd alacsony lángon való főzése/párolása kb. 30 percen át, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kiklopfoljuk, sózzuk, majd szokás szerint bepanírozzuk. Forró olajban vagy zsírban kisütjük. A spenótot sós vízben kissé megfőzzük, amibe 1 késhegynyi szódabikarbónát teszü...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes