-1 kg zúza
-2 hagyma
-3 gerezd fokhagyma
-1 pohár tejfől
-2 paradicsom
-2 paprika
-só,bors
-kapor
-1 ek. liszt
-p.paprika
hagyma--párolom+zúza+paprika+paradicsom+víz--ha kész behabarom+kapor+p.paprika--forralom+bors.
A zöldborsót a vajon 5 perc alatt megpároljuk, sóval, ételízesítővel, kurkumával ízesítjük. Beletesszük az apróra vágott petrezselymet, és felöntjük a vízzel. Amikor a víz felfor...
Elkészítési idő: 10 Nehézség: KönnyűA hagymákat megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. A paprikát felkarikázzuk vagy nagyobb kockákra vágjuk (ízlés kérdése), a paradicsomokat pedig negyedeljük. A hagymát az olajo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vöröshagymát félkarikára, a zöldpaprikát karikára vágom.A paradicsomot leforrázom és karikára vagy kockákra vágom.Egy mélyebb serpenyőben megolvasztom a zsírt, rádobom a szeletel...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KözepesA közepes krumplikat, lehetőleg egyforma méretűeket megmossuk, kefével lesikáljuk. Ezután minden krumpliszemet bevagdosunk keresztben kb 3/4-ed részig 2-3 milliméter vastag szelete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű