25 dkg cukkini
200 ml kókusztejszín
2 evőkanál kókuszzsír
2 evőkanál útifűmaghéj
1 evőkanál almaecet
1 evőkanál citromlé
só ízlés szerint
1. Hámozd meg a cukkinit és párold puhára.
2. Tedd a párolt cukkini darabokat és az összes hozzávalóz egy mixerbe és turmixold simára.
3. Simítsd folpackkal bélelt formába a cukkinis krémet, majd tedd fél napra a hűtőszekrénybe.
Keverhetsz hozzá zöld fűszernövényeket, fekete, vagy színes borsot.
Ha nincs útifűmaghéjad, készítheted zselatinból is.
A zselatin, vagy útifűmaghéj adagjának emelésével keményebb, reszelhető állagot érsz el.
Az elkészült sajtot teheted salátába, pizzára, melegszendvicsre olvasztva, de magában is fogyaszthatod!
Hirdetés
A paradicsomból tegyünk félre pár darabot, a többit pedig daraboljuk fel. A vöröshagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel apróra. A bazsalikomot nagyjából vágjuk össze...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gyümölcsöket alaposan megmossuk, majd egy tálba hideg vizet öntünk. Ebbe fogjuk tenni a felaprított gyümölcsöket. Először az epreket megtisztítjuk a száruktól, majd négybe v...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA brokkolit bontsd rózsáira, és párold meg kb. 3-4 perc alatt annyira, hogy még ropogós, bundázható legyen. Készítsd el a pakora masszát: egy mélyebb tálban keverd össze a csicser...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoltam 190 fokra. Kivajazott tálba egy réteg vékonyra szelt sütőtökre (én káposztagyalun küldtem át) került fokhagyma, chili bőségesen, ezt szórtam meg a fűszerekkel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű