2ek zsír
2fej vhagyma kockázva
50dkg laska gomba csíkokra vágva
1kk fokhagyma krém (sk)
petrezselyem
só, bors
5dkg kesudió
3dl víz
1cs.ek nyílgyökérliszt
A megdinsztelt hagymára tettem a gombát és lassan zsírjára sütöttem. Fűszereztem.
Közben megcsináltam a kesutejet , összekevertem a nyílgyökérrel és ráöntöttem a gombára. Egyet forraltam rajta.
A tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig és módon megfőzzük. (Sót és olajat ne tegyünk a vízbe!) Leszűrjük a tésztát, és kb. 6 evőkanálnyit meghagyunk a főzővízből. Turmixgép...
Elkészítési idő:Először is a padlizsánokat meggrillezzük olaj nélkül, jó forró grillen. Végre lesz mire használni az otthoni asztali grillezőt, amit annyira elhanyagoltam eddig... A tanfolyamban...
Elkészítési idő: 1 óra