2ek zsír
2fej vhagyma kockázva
50dkg laska gomba csíkokra vágva
1kk fokhagyma krém (sk)
petrezselyem
só, bors
5dkg kesudió
3dl víz
1cs.ek nyílgyökérliszt
A megdinsztelt hagymára tettem a gombát és lassan zsírjára sütöttem. Fűszereztem.
Közben megcsináltam a kesutejet , összekevertem a nyílgyökérrel és ráöntöttem a gombára. Egyet forraltam rajta.
A saláta kivételével sorban összedaráljuk a hozzávalókat, majd egy kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. A salátaleveleket megtöltjük 1-2 evőkanálnyi töltelékkel, majd...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. A reszelt sajtot összekeverjük a liszttel, a tojással, az apróra vágott petrezselyemzölddel, a szerecsendióval, a sóval és a lereszelt fokhagymával. Puha, de nem folyó...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA brokkolit és a karfiolt kisebb rózsákra szedjük, a sárgarépát, felkarikázzuk vagy felkockázzuk. A tojásokat összekeverjük a lágy vajjal, tejszínnel, búzadarával, és liszttel....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Melegítsd elő a sütőt 200 Celsius fokra. 2. Forralj vizet egy lábasban, főzd 10 percig a karfiol- és a brokkoli rózsákat. 3. Szűrőkanállal merd ki őket, és tedd egy konyhai...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű