2ek zsír
2fej vhagyma kockázva
50dkg laska gomba csíkokra vágva
1kk fokhagyma krém (sk)
petrezselyem
só, bors
5dkg kesudió
3dl víz
1cs.ek nyílgyökérliszt
A megdinsztelt hagymára tettem a gombát és lassan zsírjára sütöttem. Fűszereztem.
Közben megcsináltam a kesutejet , összekevertem a nyílgyökérrel és ráöntöttem a gombára. Egyet forraltam rajta.
Olajon hagymát pirítunk, belerakjuk a zöldségeket, fűszerezzük. Tojást ütünk rá.
Elkészítési idő: 301. A hozzávalókat gyúrd össze alaposan. 2. A tésztát nyújtsd ki, vágj belőle négyzeteket. 3. Fahéjas, édesítős (Zero Calories) szilvával töltsd meg. 4. Hajtsd be a széleit...
Elkészítési idő:1. A gombafejeket alaposan mosd meg, és szedd ki a szárukat. 2. Mindegyikbe tegyél egy teáskanál krémsajtot, ezután minden egyes fombafejet egy szelet baconbe teketünk. és fogvájó...
Elkészítési idő: 20 perc