Hozzávalók:
2 savanykás alma,
10 deka gomolya,
mozzarella vagy trappista sajt,
5 deka sovány sonka,vagy maradék sült csirke hús,
2 kis kanál mustár,
fél pohár natúr joghurt,
1 tojás sárgája,
fél dl olíva olaj,
kávés kanálnyi ételízesítő,
bors ízlés szerint.
Elkészítése:
Az almákat meghámozzuk és a sajttal együtt lereszeljük a reszelő legnagyobb lyukján.
Apró kockára vágjuk a maradék sült húst vagy sovány sonkát. A tojássárgát egy tálkába rakjuk,hozzáadjuk a mustárt, összekavarjuk és lassan elkeverjük benne az olíva olajat.
Ezután összekavarjuk a fél pohár joghurttal és az alma,sajt, hússal összekavarjuk.
Ízesítjük a borssal és az ételízesítővel.
Könnyed és finom étel, ami nagyon könnyen elkészíthető! Ha vágysz a nyárias ízekre, ez a recept tetszeni fog!
A tésztát kikeverjük. A zöldségeket lereszeljük + összekeverjük sóval és olivaolajjal. Egy tortaformába, vagy jénaiba mehet a tészta fele + rá az összes zöldség + rá a tészta másik...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA cukkinit megtisztítjuk, ha van benne keményebb magot tartalmazó rész, azt kivágjuk. A reszelő nagy lyukán lereszeljük, meghintjük sóval, és jól összeforgatjuk. Kb. 25 percre fél...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűSzedjük rózsáira a karfiolt, ha nagyok, akkor vágjuk félbe vagy negyedeljük. Mossuk meg, hagyjuk lecsepegni, de nem árt, ha kicsit nedves marad. Tegyünk egy nagyobb edénybe a liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmajd kikentem zsirral egy torta format, es 200 fokon addig sutottem ameddig osszealt, majd ovatosan, leszedtem rola, megtoltottem es feltekertem .barmivel toltheto ebben sut zold...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű