menu

Családireceptkönyv.hu

Almás sajtsaláta könnyed finomság


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:

2 savanykás alma,
10 deka gomolya,
mozzarella vagy trappista sajt,
5 deka sovány sonka,vagy maradék sült csirke hús,
2 kis kanál mustár,
fél pohár natúr joghurt,
1 tojás sárgája,
fél dl olíva olaj,
kávés kanálnyi ételízesítő,
bors ízlés szerint.

Elkészítés:


Elkészítése:

Az almákat meghámozzuk és a sajttal együtt lereszeljük a reszelő legnagyobb lyukján.

Apró kockára vágjuk a maradék sült húst vagy sovány sonkát. A tojássárgát egy tálkába rakjuk,hozzáadjuk a mustárt, összekavarjuk és lassan elkeverjük benne az olíva olajat.

Ezután összekavarjuk a fél pohár joghurttal és az alma,sajt, hússal összekavarjuk.

Ízesítjük a borssal és az ételízesítővel.

Trükkök, tippek, praktikák:


Könnyed és finom étel, ami nagyon könnyen elkészíthető! Ha vágysz a nyárias ízekre, ez a recept tetszeni fog!

Almás sajtsaláta könnyed finomság

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sajtos cukkinifasirt
Sajtos cukkinifasirt

A cukkinit mosd meg, törölgesd meg, és reszeld le nagyobb lyukú reszelőn. Sózd meg, és hagyd állni legalább 10 percig. Csavard ki a cukkiniből a nedvességet, majd keverd össze a li...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajt alatt sült cukkini
Sajt alatt sült cukkini

. A cukkinit megmossuk, lereszeljük. Sóval megszórjuk, majd kinyomkodjuk a levét. 2. Elkészítjük a palacsintatésztát. A hozzávalókból a palacsintatésztánál sűrűbbet keverjünk ki,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Görög padlizsánkrém
Görög padlizsánkrém

A padlizsánt héjában megsütjük, majd meghámozzuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd az olívaolajat és a citromlét is. Fűszerezzük és jól összekeverjük, ezt követőe...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Rántott gomba tartármártással
Rántott gomba tartármártással

A gombákat megmosom, leszárítom, majd a szokásos liszt-tojás-morzsa-ba panírozom. Forró olajban kisütöm és a mártással tálalom. A mártás: a tejfölbe ízlés szerint a hozzávalókat...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk