120 g liszt
1 evőkanál sütőpor
2 tojás
100ml tej
1/2 piros kaliforniai paprika kockára vágva
2 újhagyma
1 ek Jalapeno vagy más csípős paprika
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál friss, apróra vágott petrezselyemzöld
250 g konzerv kukorica
só, bors
2 evőkanál citromlé
Olaj a sütéshez
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a tojást és a tejet. Ebbe a tésztába keverjük a felkockázott zöldségeket és a fűszereket, majd a citromlevet. Forró, kiolajozott serpenyőbe kanállal rakjunk kis halmokat, és mindkét oldalát süssük meg.
A zsemlét annyi tejben, hogy ellepje, beáztatjuk. A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük, megpucoljuk és félbevágjuk. A sárgákat óvatosan kiemeljük egy külön tálba és villá...
Elkészítési idő:1. Egy konyhai aprítógépbe tegyük bele a mozzarellát lé nélkül - a súly is így értendő. Adjuk hozzá a reszelt parmezánt is. 2. Mehet bele a tojás, liszt, apró csipet só, bors, fri...
Elkészítési idő: 50 percA tojásokat keményre főzni és apróra kockázni. A hagymát az olajon üvegesre dinsztelni és rátenni az apróra vágott tojást. A paradicsompürét felengedni vízzel és ráönteni a hagymá...
Elkészítési idő: 30 perc