- 20 dkg köles,
- 175 ml tejföl,
- 1 üveg lecsó,
- 10 dkg sajt
A kölest 1,5 -szeres sós vízben megfőzöm, majd tepsibe vele, jöhet a lecsó és a tejföl, és végül a sajt. Pirosra sütöm.
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk és 20 percig, vagy puhára főzzük. A burgonyát szita segítségével pépesítjük. Egy tálban keverjük össze a burgonyapürét, a kukoricakeményí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemell szeleteket kissé kiklopfoljuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Ezután étolajon mindkét felét hirtelen átsütjük, és papírtörlőre szedjük. A zöldségeket és a felaprított go...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pennét bő, sós, lobogó vízben készre főzzük. A kolbászt felkockázzuk, és egy serpenyőben lepirítjuk, majd rákanalazzuk a tejföl háromnegyedét, belenyomjuk a tömlős sajtot, és az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A burgonyát héjában, forró, sós vízben tesszük fel főni. 15 percig főni hagyjuk, majd megpucoljuk, karikákra vágjuk és a szeletek felét olajozott tepsibe sorakoztatjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű