- 20 dkg köles,
- 175 ml tejföl,
- 1 üveg lecsó,
- 10 dkg sajt
A kölest 1,5 -szeres sós vízben megfőzöm, majd tepsibe vele, jöhet a lecsó és a tejföl, és végül a sajt. Pirosra sütöm.
Az édesburgonyát alaposan mosd meg, hámozd meg, és vágd egyforma nagyságú karikákra. Arra ügyelj, hogy ne legyenek túl vastagok a szeletek. A csirkemellet öblítsd le, itasd fel ról...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk, előbb keresztben, majd hosszában félbevágjuk. A széleit kiegyenlítjük, a leesett cukkinit apróra vágjuk. Kivájjuk a közepét, kis csónakokat készítünk. A csóna...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük, leöntjük róla a vizet, hagyjuk kihűlni. Eközben a tésztát is kifőzzük enyhén sós vízben a szokásos módon, s leszűrjük, hideg vízz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárgát megszabadítjuk a fás végeitől, egycentis darabokra vágjuk, és sós, lobogó vízben félig megfőzzük. Hagyjuk lecsepegni és kissé kihűlni. Egy tálba ütjük a tojásokat,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű