menu

Családireceptkönyv.hu

Pörköltes tojásos paszuly


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 8
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 kiló sertéscomb
vöröshagyma
paprika
paradicsom
kb 1 kiló zöldbab
2 deci tejföl
reszelni való sajt
8 tojás

Elkészítés:


Sertéshúsból rövid lével pörköltet készítünk. Paszuly, kevés vékonyra vágott vöröshagyma, zöldpaprika, paradicsom - gyakorlatilag egy paszulyos lecsót főzünk. Rárétegezzük a sertéspöprköltre. Fészkeket készítünk bele, ebbe teljes nyers tojást eresztünk. Tejfellel jól meglocsoljuk, majd bőven befedjük reszelt sajttal. Sütőbe rakjuk, és addig sütjük, míg a tojás megsül, a sajt pedig ráolvad.

Trükkök, tippek, praktikák:


Rozika receptje

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Csőben sült ételek, Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Sajttal töltött,rántott cukkini
Sajttal töltött,rántott cukkini

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkegulyás
Csirkegulyás

A hagymát nagyon apró kockára vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A csirkét feldaraboljuk és a kész hagymán pár percig pirítjuk. Rászórjuk a pirospaprikát. Sózzuk, őrölt borss...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Közepes
share
Avatar Sajtos petrezselymes csirkemell
Sajtos petrezselymes csirkemell

A csirkemellet kis kockára vágom, fűszerezem és nagyon magas lángon jól lepirítom. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús hozzáadom a petrez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Rakott kel
Rakott kel

A kelkáposztát 4 felé vágjuk, torzsáját kivágjuk (úgy, hogy azért a negyed fej ne essen szét), annyi sós vízbe tesszük fel főzni, hogy a víz ellepje. A hagymát megpuco...

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk