1,5 adag fehérjepor (szerintem a legjobb a csoki-kókuszos Nitro Pure Whey Gold, de készítheted bármilyen ízzel)
1 kiskanál sütőpor
1 tojásfehérje
egy pici víz
kókuszzsír a bögre kikenéséhez
Először válaszd el a tojásfehérjét a sárgájától, rázd fel kicsit (shakerben), majd add hozzá a fehérjeport és sütőport. Ezek után adj a keverékhez egy pici vizet, épp annyit, hogy a shakerből odatapadás nélkül kijöjjön, de ne legyen nagyon folyékony (dobálhatsz bele egy kanálnyi bogyós gyümölcsöt is). Öntsd egy kókuszzsírral kikent bögrébe, és tedd a mikróba kb. 600 watton 1,5-2 percre. Amint kész, könnyen kiboríthatod egy kistányérra, és miután kihűlt már majszolhatod is.
A Rámát a lisztben elmorzsolom, a többi hozzávalóval ruganyos tésztává gyúrom. 2 cipóra osztom, én úgy szoktam, hogy az egyik cipót nagyobbra hagyom kicsivel (ez lesz a süti alja),...
Elkészítési idő: 1 1/2 óra Nehézség: KönnyűElkészítése: 1. A tészta hozzávalóit géppel vagy kézzel összedolgozzuk, majd egy frissen tartó fóliával (folpack) bélelt kenyérformába nyomkodjuk. Éjszakára, vagy öt-hat órára hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat lereszeljük, megszórjuk fahéjjal és egy kis citromlével. A tojásokat kézi habverővel kicsit felverjük. A cukrot összedaráljuk a mákkal, majd hozzáadjuk a sütőport, a res...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt a cukorral ízesített langyos tejben fölfuttatjuk. 2. A tojások sárgáját a puha margarinnal kikeverjük. 3. A felfuttatott élesztővel és a liszttel összedolgoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű