Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Bögrés fehérje süti


Írta:

Adag: 1 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 adag fehérjepor (szerintem a legjobb a csoki-kókuszos Nitro Pure Whey Gold, de készítheted bármilyen ízzel)
1 kiskanál sütőpor
1 tojásfehérje
egy pici víz
kókuszzsír a bögre kikenéséhez

Elkészítés:


Először válaszd el a tojásfehérjét a sárgájától, rázd fel kicsit (shakerben), majd add hozzá a fehérjeport és sütőport. Ezek után adj a keverékhez egy pici vizet, épp annyit, hogy a shakerből odatapadás nélkül kijöjjön, de ne legyen nagyon folyékony (dobálhatsz bele egy kanálnyi bogyós gyümölcsöt is). Öntsd egy kókuszzsírral kikent bögrébe, és tedd a mikróba kb. 600 watton 1,5-2 percre. Amint kész, könnyen kiboríthatod egy kistányérra, és miután kihűlt már majszolhatod is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Nagyi almás pitéje
Nagyi almás pitéje

A Rámát a lisztben elmorzsolom, a többi hozzávalóval ruganyos tésztává gyúrom. 2 cipóra osztom, én úgy szoktam, hogy az egyik cipót nagyobbra hagyom kicsivel (ez lesz a süti alja),...

Elkészítési idő: 1 1/2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
GESZTENYÉS ALAGÚT - SÜTÉS NÉLKÜL
GESZTENYÉS ALAGÚT - SÜTÉS NÉLKÜL

Elkészítése: 1. A tészta hozzávalóit géppel vagy kézzel összedolgozzuk, majd egy frissen tartó fóliával (folpack) bélelt kenyérformába nyomkodjuk. Éjszakára, vagy öt-hat órára hűt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gitka
Almás-mákos sütemény
Almás-mákos sütemény

Az almákat lereszeljük, megszórjuk fahéjjal és egy kis citromlével. A tojásokat kézi habverővel kicsit felverjük. A cukrot összedaráljuk a mákkal, majd hozzáadjuk a sütőport, a res...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Túrós - Pehelykönnyű túrós pite
Túrós - Pehelykönnyű túrós pite

1. Az élesztőt a cukorral ízesített langyos tejben fölfuttatjuk. 2. A tojások sárgáját a puha margarinnal kikeverjük. 3. A felfuttatott élesztővel és a liszttel összedolgoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk