50 dkg fagyasztott morzsolt kukorica, vagy konzerv,
4-6 evőkanál majonéz,
6 evőkanál tejföl,
egy-egy csipet só és őrölt fekete bors,
fél csokor petrezselyem,
2 evőkanál citromlé,
1 evőkanál mustár.
A fagyasztott zöldséget szobahőmérsékleten fölengedjük.
A majonézt a tejföllel összekeverjük egy kevés porcukorral, citromlével és mustárral, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük és a lecsöpögtetett kukoricát beleforgatjuk. Letekarva hűtőben hagyjuk összeérni.
Az uborkát megpucoltam, centis darabokra vágtam. A paradicsomot is cikkekre, majd hasonló méretű darabokra vágtam. A hagymát kisebb, a fokhagymát apró darabokra vágtam. A sajtot i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForgasd át a csirkemellkockákat fehéredésig a forró zsiradékon. Locsold meg őket a citromlével, és add hozzájuk a fűszereket. Folyamatos kevergetés mellett pirítsd őket ropogósra....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bulgurt beáztatom két-háromszoros mennyiségű vízbe és fél-egy órát állni hagyom. A petrezselymet és a mentát felaprítom, a hagymát durvára felkockázom. A paradicsomot négybe vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát meghámozzuk, legyaluljuk és megsózzuk, a vékony szeletekre vágott, hámozatlan retkekkel együtt. Kb. fél óra múlva kicsavarjuk. A majonézbe először belekeverjük a piros...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes