hozzávalók: Hagyma,
sok fokhagyma
jó húsos szalonna, kockákra vágva
Burgonya, karikákra vágva.
Hagymát, fokhagymát megpárolunk, ráteszünk húsos szalonna- kockákat... ( jó sokat)
ezt is jól megpároljuk...egy tepsiben szétterítve, burgonyakarikákat helyezünk rá.
sütőben ropogósra, készre sütjük
A friss fejes káposztát kb. 1 cm vastagra vágtam ( vajazott tepsibe raktam és a káposzta tetejére is vajdarabkákat tettem) Tettem rá a káposztára apróra vágott fokhagymát, sót, kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, hosszában ketté vágjuk, A fél krumplikat szalonna csíkokkal becsavarjuk ( 1 burgonyára 2 szelet kell! ). Tepsibe fektetjük és alufóliával letakarva 250 fo...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA krumplikat hámozd meg, és szeleteld nagyon vékony karikákra. Akár az uborkagyalut is bevetheted. A nedvességet itasd le róluk, majd a szeleteket rendezd sorba úgy, hogy félig fed...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk és megmossuk, majd bevagdossuk. A fűszereket belekeverjük a vajba, és átkenjük vele a burgonyákat, majd beleforgatjuk a felszeletelt petrezselyembe és 180...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű