hozzávalók: Hagyma,
sok fokhagyma
jó húsos szalonna, kockákra vágva
Burgonya, karikákra vágva.
Hagymát, fokhagymát megpárolunk, ráteszünk húsos szalonna- kockákat... ( jó sokat)
ezt is jól megpároljuk...egy tepsiben szétterítve, burgonyakarikákat helyezünk rá.
sütőben ropogósra, készre sütjük
Összedolgozzuk.
Elkészítési idő: 10pec Nehézség: KönnyűA burgonyát hámozzuk meg és reszeljük le. Így áztassuk be 5 percre vízbe (távozik belőle a keményítő), majd öntsük le róla a vizet és papírtörlővel itassuk fel a maradékot. Ezt köv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd elő a karfiolt. A zöld leveleit és a szárának a keményebb részét vágd le. Vágd negyedekbe, majd kisebb darabokra. A karfiolrizshez a legegyszerűbb, ha a darabokat egy a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, meghámozzuk, megmossuk, majd lehetőleg egyforma, körülbelül 2×2 cm-es kockákra daraboljuk, és hideg vízzel leöblítjük. A petrezselyemzöldet megmossuk, le...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű