Családireceptkönyv.hu

Hagymás-gombás tar-tatan


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-hagyma
-gomba
-só,bors
-kék sajt
-dió
-leveles tészta

Elkészítés:


A feldarabolt (nem túl apró) hagmát megdinsztelem, ha pirulni kezd, hozzáteszem a feldarabolt gombát, és azzal pirítom. Sózom, borsozom.
A sütőtál aljára szoktam tenni néhány szem szárított - pácolt paradicsomot (ezt a recept nem írja, de nagyon finom!) Erre a párolt - pirított hagymás gomba következik, rámorzsolom a kéksajtot, majd a durvára vágott diót. Az egészet betakarom egy kb. 1 centire kinyújtott leveles tésztával és így megsütöm. Amikor megsült, az egészet megfordítom és szeletelve tálalom.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nagyon finom, már többször kipróbáltam és a barátnőimnek is izlett!
A leveles tésztát és a szárított paradicsomot természetesen készen veszem az üzletben!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Töltött karalábé
Töltött karalábé

A csontot megmosva, feldarabolva, hideg vízzel 1-1,5 óráig egyenletesen főzzük. Nem sózzuk meg. Ha tarjacsontot használunk, nem főzzük meg előre, a karalábéval együtt tesszük fel....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Sonkás, sajtos muffin
Sonkás, sajtos muffin

http://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/news/sonkas-sajtos-muffin/

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Éva
Tészta-csoda recept
Tészta-csoda recept

Egy nagy tepsibe 6 kanál étolajat teszünk, melyre a kocka tésztát egyenletesen elosztjuk (nyersen!). A többi hozzávalót (cukor, kefír, tejföl, tej, tojás) kikeverjük, majd a tés...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk