-hagyma
-gomba
-só,bors
-kék sajt
-dió
-leveles tészta
A feldarabolt (nem túl apró) hagmát megdinsztelem, ha pirulni kezd, hozzáteszem a feldarabolt gombát, és azzal pirítom. Sózom, borsozom.
A sütőtál aljára szoktam tenni néhány szem szárított - pácolt paradicsomot (ezt a recept nem írja, de nagyon finom!) Erre a párolt - pirított hagymás gomba következik, rámorzsolom a kéksajtot, majd a durvára vágott diót. Az egészet betakarom egy kb. 1 centire kinyújtott leveles tésztával és így megsütöm. Amikor megsült, az egészet megfordítom és szeletelve tálalom.
Nagyon finom, már többször kipróbáltam és a barátnőimnek is izlett!
A leveles tésztát és a szárított paradicsomot természetesen készen veszem az üzletben!
A csontot megmosva, feldarabolva, hideg vízzel 1-1,5 óráig egyenletesen főzzük. Nem sózzuk meg. Ha tarjacsontot használunk, nem főzzük meg előre, a karalábéval együtt tesszük fel....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/news/sonkas-sajtos-muffin/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tepsibe 6 kanál étolajat teszünk, melyre a kocka tésztát egyenletesen elosztjuk (nyersen!). A többi hozzávalót (cukor, kefír, tejföl, tej, tojás) kikeverjük, majd a tés...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű