Sastojci:
300 grama mlevenog keksa
350 grama sitnog šećera
3 kašike kakaoa
8-10 kašika mleka
2 kašike pekmeza od kajsije
100 grama margarina
100 grama kokosa
Način pripreme:
Keks, mleko, 200 grama sitnog šećera, kakao i 2 kašike pekmeza rukom dobro izmešati i podeliti na dva dela. Razviti kore pomoću folije pa premazati filom. FilČ 100 grama margarina, 150 grama sitnog šećera, 100 grama kokosa dobro izraditi rukom, podeliti na dva dela, premazati preko razvijene kore, uviti u rolat i posuti kokosom. Ostaviti da se stegne u frižideru.
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. Alaposan összekeverjü...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűA kakaós tésztához a sárgáját felhabosítjuk a tejföllel, a cukorral, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. A kókuszos tésztához a tojásfehérjét keményre...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Sütőpapírral bélelt teps...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes