Hozzávalók:
5 egész tojás
15 dkg kristálycukor
13 dkg liszt
2 dkg kakaópor
2 ek. olaj
Az egész tojásokat a cukorral addig kevertettem, míg könnyű, habos krémet kaptam. A lisztet és a kakaóport elkevertem, majd beleszitáltam a tojásmasszába, apránként, közben óvatosan beleforgattam egy habverővel. Végül az olajat is belecsorgattam az edény oldalán, majd egy-két mozdulattal azt is belekevertem. A legnagyobb sütőlemezt kibéleltem egy sütőpapírral, rásímítottam a masszát. 180 fokos sütőben sütöttem 8 percig. Amint kisült egy konyharuhára borítottam, lehúztam róla a papírt és azonnal feltekertem. lazán, nem szorosan. Így hagytam, hogy kihüljön.
Elkészítés: A pudingkrémnél leírtak szerint főzünk egy sűrű pudingot, még melegen hozzákeverjük a vaj 1/3-ad részét, majd kihűlésig simára keverjük. A maradék vajat kihabosítjuk...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: Magozzuk ki a meggyet, majd tegyük bele egy tűzálló tálba, melyet előtte vajjal kikentünk. Vegyítsük össze a hozzávalókat, majd habverő segítségével alapos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos tejbe a tojás sárgáját, a vaníliás cukrot, és a vajat összekeverjük. A fehérjéből habot verünk és azt is belekeverjük. A kiflit karikára vágjuk és kivajazott tálba tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta elkészítése: A tojások sárgáját 6 evőkanál vízzel és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a sütőport. A tojások fehérjét a másik hat kanál ví...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű