Tészta:
6 tojás
6 evőkanál kristálycukor
6 evőkanál liszt
Krém:
2 csomag pudingpor (lehet vanília vagy eper is)
tej és cukor
2 kis pohár epres joghurt
5 dl habtejszín
50 dkg eper
A tojások sárgáit a cukorral habosra keverjük, a tojások fehérjét pedig kemény habbá verjük. A cukros tojássárgáját apránként, folyamatosan kavargatva a fehérjehabhoz adjuk, majd hozzákeverjük a lisztet. Egy lapot sütünk belőle.
A 2 csomag pudingport a csomagoláson található leírás szerint elkészítjük (arra figyeljünk csak oda, hogy amennyi a joghurt mennyisége, annyival kevesebb tejet használjunk a főzésnél!). Belekeverünk 2 pohár epres joghurtot. A felvert tejszínhab felével fellazítjuk krémet, megkenjük a lapot, epret darabolunk a tetejére, kissé belenyomkodjuk, majd rákenjük a maradék tejszínhabot és eperszeletekkel díszítjük.
2 csomag vaníliás pudingport, 2 evőkanál xillittel, 1 evőkanál eritrittel elkeverünk, és felhígítjuk 7 dl tejjel ( lehet növényivel), Ha kihűlt 20 dkg Vénusz margarinnal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet öntsük egy edénybe és adjuk hozzá a felvert tojássárgáját, tegyük bele a cukrot és a vaníliás cukrot, lassú tűzön kezdjük el főzni. Folyamatosan kavargassuk, nagyjából 3 pe...
Elkészítési idő: 30 PERC Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. Mikor már elég krémes állagú, kivajazott sütőformába tesszük és 20 percen át sütjük 180 fokon. Közben elkészít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskóta: A tojássárgáját,cukrot,vizet,olajat habosra keverjük,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet,ás óvatosan a habbá vert fehérjét. A tésztát zsírpapírral kikent tepsire sim...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz