menu

Családireceptkönyv.hu

Rolat od oblandi s bananicama


Írta:

Elk. idő: 1 1/2
Adag: 4-6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Sastojci:
 3 lista velike oblande
 350 grama mlevenog keksa
 350 grama šećera
 250 grama margarina
 150 ml mleka
 50 grama mlevenih oraha
 3 kašike kakaoa
 15 čokoladnih bananica

Elkészítés:


Način pripreme:
U šerpu staviti mleko, šećer i margarin isečen na kockice. Kuvati dok se margarin ne otopi. U posebnom sudu izmešajte mleveni keks, kakao i mlevene orahe. Nalijte vrućim rastvorom mleka, šećera i margarina i sve zajedno dobro ujednačite.
Na vlažne krpe stavite oblande okrenute tako da krupna šara bude nagore i ostavite ih nekoliko minuta da malo omekšaju. Potom svaku oblandu nafilovati sa po jednom trećinom fila. Na svaku poređati jednu za drugom bananice i uviti u čvrste rolate. Ostaviti u frižideru da se dobro stegne. Seći na kriške.

Rolat od oblandi s bananicama

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Raffaeló szelet
Raffaeló szelet

Habverővel kemény habbá verem. Összekavarom a habbal és előmelegített sütőbe 180 fokon 20 percig sutom

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Somlói galuska, az eredeti
Somlói galuska, az eredeti

Háromféle piskótát készítünk: simát, diósat és csokoládésat. A piskóták készítéséhez a tojások sárgáját-fehérjét különválasztjuk, a tojásfehérjéből – pici sóval (ettől keményebb le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lúdláb
Lúdláb

fenteket kikeverjük,ehhez hozzáadjuk a kihűlt masszát, amibe kevertem egy kis csokis meggyes aromát. Rákenjük a kihűlt tésztára. Tetejére: 15 dkg étcsoki, 4 ek. olaj. Tetejére...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Sándor
Krém a képviselőfánkhoz
Krém a képviselőfánkhoz

A tojásfehérjéket a cukor kétharmadával keményre verjük, félretesszük. A tej 2/3 részét felforraljuk a vaníliás cukorral. A tojások sárgáját elkeverjük a megmaradt cukorral, a hid...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk