Sastojci:
3 lista velike oblande
350 grama mlevenog keksa
350 grama šećera
250 grama margarina
150 ml mleka
50 grama mlevenih oraha
3 kašike kakaoa
15 čokoladnih bananica
Način pripreme:
U šerpu staviti mleko, šećer i margarin isečen na kockice. Kuvati dok se margarin ne otopi. U posebnom sudu izmešajte mleveni keks, kakao i mlevene orahe. Nalijte vrućim rastvorom mleka, šećera i margarina i sve zajedno dobro ujednačite.
Na vlažne krpe stavite oblande okrenute tako da krupna šara bude nagore i ostavite ih nekoliko minuta da malo omekšaju. Potom svaku oblandu nafilovati sa po jednom trećinom fila. Na svaku poređati jednu za drugom bananice i uviti u čvrste rolate. Ostaviti u frižideru da se dobro stegne. Seći na kriške.
Tészta A mézet, tejet, margarint / vajat, porcukrot, szódabikarbónát gőz fölött megolvasztjuk, összedolgozzuk. A lisztbe elkeverjük a kakaóport, melyhez hozzáadjuk a masszát és az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból lágy, de nem ragadós tésztát gyúrunk, majd három részre osztjuk. A lapokat egyenként kinyújtjuk egy 20*30 cm-es téglalappá, majd egyenként megsütjük a tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLegelőször a meggybefőttet lecsepegtetjük. A tojások fehérjét 4 evőkanál vízzel és 12 dkg cukorral kemény habbá verjük. A tojások sárgáját 4 evőkanál vízzel és 16 dkg cukorral fehé...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz egyik barna lapra rákenjük a krém felét. A töltelékből rudakat formázunk, és a krémre rakjuk. Erre kerül a krém másik fele, és a másik piskótalap. Tetejére csokimáz.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű