menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi csokikrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2,5 dl tejszín
25 dkg cukor
12,5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:





A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie, ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el. Hozzákeverjük a kakaót.Majd amikor sima, bársonyos a krém és még meleg, hozzáadjuk a vaj harmadát. Hagyjuk kihűlni. A maradék vajat keverjük habosra. Adjuk hozzá a csokis keveréket, majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .


Forrás: http://webcukraszda.hu/parizsi-csokikrem-sutemenybe/

Párizsi csokikrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tari Éva
Képviselő fánk
Képviselő fánk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Maja
Kinder tejszelet
Kinder tejszelet

A tojásokat szétválasztom és a fehérjét a cukor felével keményre verem. A tojássárgájához adom a maradék cukrot azt is kicsit kihabosítom. Ebben elkeverem a felvert fehérjét, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Banán-kenyér vaníliás öntettel, étcsokival, természe
Banán-kenyér vaníliás öntettel, étcsokival, természe

180fokos sütőben egy óráig sül! Külön összekevertem a száraz es a nedves alapanyagokat, majd egybe az egészet! A tetején vaníliás puding egy tojással es egy margarinnal kik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós kocka rumos krémmel
Diós kocka rumos krémmel

A tojásokat ketté választjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és hozzáadjuk a vizet, illetve a többi száraz alapanyagot, majd összekeverjük a toj...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk