2,5 dl tejszín
25 dkg cukor
12,5 dkg kakaó
35 dkg vaj
A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie, ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el. Hozzákeverjük a kakaót.Majd amikor sima, bársonyos a krém és még meleg, hozzáadjuk a vaj harmadát. Hagyjuk kihűlni. A maradék vajat keverjük habosra. Adjuk hozzá a csokis keveréket, majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .
Forrás: http://webcukraszda.hu/parizsi-csokikrem-sutemenybe/
a fehérjét, sót , cukrot felverem kemény habbá, s a többi hozzávalót is belekeverem alaposan . 4- 5 ek - nyit kiveszek belőle, és hozzákeverem a kakaót, a fehér tésztát süt...
Elkészítési idő:A sárga lapokhoz a tojássárgákat a porcukorral elektromos habverővel habosra keverjük, apránként hozzáadagoljuk a vizet, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát kettévesszük,...
Elkészítési idő:Elkészítés: A pudingkrémnél leírtak szerint főzünk egy sűrű pudingot, még melegen hozzákeverjük a vaj 1/3-ad részét, majd kihűlésig simára keverjük. A maradék vajat kihabosítjuk...
Elkészítési idő: 45 percA vízbe beletesszük a vajat, sót, cukrot, kevergetve felforraljuk, míg a vaj elolvad. Hozzáadjuk a lisztet, közepes lángon kevergetjük, míg el nem válik az edény oldalától, aljátó...
Elkészítési idő: