Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Párizsi csokikrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2,5 dl tejszín
25 dkg cukor
12,5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:





A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie, ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el. Hozzákeverjük a kakaót.Majd amikor sima, bársonyos a krém és még meleg, hozzáadjuk a vaj harmadát. Hagyjuk kihűlni. A maradék vajat keverjük habosra. Adjuk hozzá a csokis keveréket, majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .


Forrás: http://webcukraszda.hu/parizsi-csokikrem-sutemenybe/

Párizsi csokikrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
Csokoládés krém
Csokoládés krém

ezeket összefőzzük krémesre.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nikol szelet- saját recept
Nikol szelet- saját recept

Elkészítés: A krémet készítem el először. A pudingot a szokásos módon főzöm a tejjel és a cukorral majd hűlni hagyom.A túrót a vajjal habosítom.Mikor a puding kihűl a vajas túróva...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jusztina
Habos diós szelet
Habos diós szelet

A cukrot az ásványvízbe keverjük. Addig kevergetjük, amíg a cukor teljesen felolvad. A lisztet, a sütőport és a diót összekeverjük és a cukros vízhez adjuk, jól kikavarjuk. 22 x 35...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Szalagálés krémes
Szalagálés krémes

A hozzávalók felhasználásával tésztát gyúrunk. Sütőlemezen 3 lapot sütünk belőle. Krém: 5 evőkanál lisztet sűrűre főzünk 5 dl tejben. 20 dkg margarint, 20 dkg porcukorral jól...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk