10 dkg liszt
10 ekanál víz
10 dkg vaj vagy zsír
4 tojás
A zsiradékot a vízzel felforraljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, és végül egyesével a tojásokat.
Vízgőz fölött kevergetve felmelegítjük a tojásfehérjéket a cukorral. Akkor jó, amikor a cukor elolvadt. Ha nincs hőmérőnk, hogy tudjuk mikor érte el a keverékünk az 50-60 fokot, ak...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat kikeverjük,gomba alakra formáljuk. Én egy kisebb merítőkanalat kiliszteztem és a masszát a falához nyomkodtam és kiütöttem. A kisebb gomba fejeket pedig teaszűrőbe...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű180fokos sütőben egy óráig sül! Külön összekevertem a száraz es a nedves alapanyagokat, majd egybe az egészet! A tetején vaníliás puding egy tojással es egy margarinnal kik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kihűlt tészták oldalába fúrj egy kisebb lyukat, és habzsák segítségével töltsd meg a krémmel. A vizet és a tejet forrald fel, add hozzá a vajat, majd amikor ez elolvadt, akkor ke...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű