Sürüre főzött tejbedara.
Panír hozzávalók, étolaj . Porcukor, őrölt fahéj.
A megfőtt tejbedarát hagyjuk kihűlni.Ha kihűlt felszeleteljük.
Aztán bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
Közben az étolajat melegítjük, aztán a szelet grízeket beletesszük.
Ha szép pirosra sültek, kiszedjük, a fahéjas porcukorban megforgatjuk.
Aztán tálaljuk.
Figyelni, hogy a dara jó sűrű legyen, jó alaposan kihűteni, a szeletelés miatt.
A sütét csak szép színig.
Ez jó desszertnek is és egy kiadós leves után másodiknak.
puha vajat, a cukrot és a citromhéjat 3 perc alatt habosra kevertem a kézi mixerrel, hozzáadtam a citromlevet, vaníliát és a sót, majd a lisztet, mandulát és búzadarát és csak...
Elkészítési idő:A kenyérsütőbe beteszek minden alkotóelemet. Alul van a folyékony és a só-élesztő ne érjen egymáshoz. Ha kész a tészta kinyújtom kb 2 cm vastagra, kiszaggatom, egyesével bekenem v...
Elkészítési idő: 3 óra1.Vegyünk egy 26 cm-es kerek, kapcsos tortaformát, és béleljük ki az alját sütőpapírral. 2.Olvasszuk fel a vajat, és törjük/daráljuk össze a kekszet. 3.Keverjük a vajat a kekszmo...
Elkészítési idő: 20+70 perc