- 1 disznó köröm
- disznó bőr
- 20 dkg sertéscomb
- 2 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- szemesbors
- só
A megtisztított húst felteszem egy 5 literes fazékban főni, amikor felforr lehabozom. Beleteszem a zöldségeket és a fűszereket. Legalább 6 órán keresztül lassú tűzöm, fedő alatt főzöm. Ekkor leszűröm. A húst elosztom ízlés szerint edényekbe és rászedem a levet. Hűvös helyre ( erkélyre) teszem őket dermedni.
Jó étvágyat!
A hozzávalókat tetszőleges sorrendben egy tálba tesszük, majd kb. két percen keresztül kikeverjük. Megjegyzés: A majonéz illetve a cukor és só arányát mindenki a saját ízléséne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeményre főzzük a tojásokat 10-12 perc alatt. Ezután hideg vizet engedünk rájuk, majd megtisztítjuk. Apró kockára vágjuk a paprikát, a retket, a hagymát, felaprítjuk a snidlinget...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megpucoltam, felkarikáztam, megfőztem, majd átszűrtem az aprítógépbe (nem csepegtettem le, nem baj ha egy kis főző víz is kerül a gépbe). Ehhez adtam a 3 ek. zselatin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAddig felezzük a tököt, amíg megfelelő méretű lesz. Alufóliával bélelt tepsire tesszük és kevés vizet öntünk alá. A tetejét megkenjük mézzel és/vagy megszórjuk cukorral. 200 fokos...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű