- 1 disznó köröm
- disznó bőr
- 20 dkg sertéscomb
- 2 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- szemesbors
- só
A megtisztított húst felteszem egy 5 literes fazékban főni, amikor felforr lehabozom. Beleteszem a zöldségeket és a fűszereket. Legalább 6 órán keresztül lassú tűzöm, fedő alatt főzöm. Ekkor leszűröm. A húst elosztom ízlés szerint edényekbe és rászedem a levet. Hűvös helyre ( erkélyre) teszem őket dermedni.
Jó étvágyat!
A cukkinit alaposan megmossuk. Lereszeljük vagy gyaluljuk, majd sózzuk, és kb. 10-15 percre félretesszük. Amint levet eresztett, kinyomkodjuk a levét. Egy tálban összrkevejük a re...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedem, megmosom, és sós vízben megfőzöm. Ez idő alatt a prézlit megpirítom, majd a megfőtt karfiolt beleszedem, rázogatva összekeverem. Tálalásnál porcukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzületéskor a csecsemőmirigy majdnem akkora, mint a szív és a tüdők. Az idő múlásával pedig sorvadni kezd, egy középkorú ember tímusza a fentebb említett kis zsírcsomóvá redukálódi...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes