12 dkg cukor
25 dkg vaj vagy margarin
40-50 dkg liszt
Amennyit a vaj-cukor keverék felvesz.
A vajat és a cukrot összekeverjük majd fokozatosan adagoljuk a lisztet
Könnyen gyúrható tésztát készítünk.
Használhatjuk almás pitének,islernek,vagy lekvárral töltött linzernek.
Azonnal nyújtható,nem szakad,nem törik,nem ragad.
1. 1 kg finomlisztet, 2 csomag Váncza sütőport, 50 dkg cukrot, 2 csomag Váncza vaníliás cukrot tálban összekeverünk, elmorzsoljuk 40 dkg Ráma-margarinnal, hozzáadunk 4 közepes egés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 150 fokra (gázsütőn 2-es fokozat) és a muffintepsi 12 horpadását kibéleljük két-két papírkapszlival. Ezután a kekszet finomra őröljük, majd a vajat mérsékelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat először kanállal (a méz nagyon forró!), majd kézzel összedolgozzuk. Bő egy órát lefedve vagy zacskóba csomagolva hűtőben tartjuk, ezután alaposan átgyúrjuk a tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a pudingot és osszuk el 4 kistányérra. legalább 1 órára tegyük hűtőbe. A fagyasztott epret engedjük fel, majd a cukorral együtt pürésítsük. Az eperszósz egy részét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű