7 tojássárgáját, 20 dkg cukorral habosra keverünk, közben apránként 11 evőkanál vizet adunk hozzá és 2 evőkanál olajat, majd 20 dkg lisztet, 2 evőkanál kakaót, pici sót, 1 cs. sütőport( én pici szódabikarbónát tettem) . Krém: 6 dl tejben, 2 cs. vaníliapudingot megfőztem, 7tojásfehérjét 7-10 evőkanál cukorral jó keményre és a forró pudinghoz adtam, ezt a tésztára kentem és még 10 percre vissza tettem a sütőbe, tetejére fél liter Hullalát vertem fel, aki édesebbre szereti adjon a tejszínhez még porcukrot, vaníliáscukrot.
Azért kapta a citrusos jelzőt a süti, mert könnyű kefires, diós, mazsolás, narancsos ízén kívül, a reszelt narancshéj is növeli ízharmóniáját. A tojásokat a cukorral habosra kever...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű-a tojásokat egy tálba habositjuk -az almákat pucolás nélkül szeleteljük a tojással összekeverjük és mixerben pépesitjük -összekeverjük a lisztet+só+ cukor +porélesztő -rá...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: NehézKeverjük össze a vajat a cukorral, vaníliás cukorral és a narancshéjjal. Adjuk hozzá a tojást és mandulát. Szitáljuk bele a lisztet, gyúrjuk lágy tésztává. Nyomkodjuk a tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótába való alapanyagokat, kivéve a tojásfehérjét, mind egy nagy tálba helyezzük, és alaposan összekeverjük őket. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszába...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű