0.25 db ananász
0.5 db kígyóuborka
0.5 db lime
1 csipet bors - fekete (tört)
1 késhegynyi chili (őrölt)
Az ananász külső rétegét eltávolítjuk, majd a gyümölcshúst felkockázzuk.
Az uborkát is kisebb kockákra vágjuk.
Összekeverjük az uborkát és az ananászt, meglocsoljuk limelével, megszórjuk borssal és a chilivel.
Jól behűtve tálaljuk!
Különleges, frissítő és egészséges saláta akár önmagában akár a grillezett húsok mellé is ideális.
A túrót kikeverem tejfellel - annyit rakok bele, hogy jól kenhető legyen, majd belekeverem az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, valamint erőspaprikát ízlés szerint. Fűszereze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeményre főzzük a tojásokat nagyjából 10-12 perc alatt, majd hideg vizet engedünk rájuk és megtisztítjuk őket. Apró kockára vágjuk a paprikát, a retket, a hagymát, felaprítjuk a s...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA cukkinit lereszeljük, majd az olívaolajon pirítjuk, amíg meg nem puhul. Ezután turmixgépbe öntjük, hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet összeturmixoljuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat felkockázzuk, és az összes többi hozzávalóval együtt, egy villával jó alaposan összetörjük, és eldolgozzuk az egészet. Frissen lehet tálalni, de hűtőben is eláll pár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű