0.25 db ananász
0.5 db kígyóuborka
0.5 db lime
1 csipet bors - fekete (tört)
1 késhegynyi chili (őrölt)
Az ananász külső rétegét eltávolítjuk, majd a gyümölcshúst felkockázzuk.
Az uborkát is kisebb kockákra vágjuk.
Összekeverjük az uborkát és az ananászt, meglocsoljuk limelével, megszórjuk borssal és a chilivel.
Jól behűtve tálaljuk!
Különleges, frissítő és egészséges saláta akár önmagában akár a grillezett húsok mellé is ideális.
A krumplit megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk. Ráhalmozzuk a szintén karikára vágott hagymát, megsózzuk és kicsit állni hagyjuk. Közben a salátaléhez összekeverjük a cukrot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, jól átmossuk. Lobogó, sós vízben pár perc alatt épp roppanósra főzzük. Leszűrjük, hagyjuk lecsöpögni. Három tálkát készítünk. Az elsőbe szórjuk a li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát és a sárgarépát megfőzzük. A hagymát és az uborkát fél centis kockára vágjuk. A káposztát leöblítjük, hogy ne legyen nagyon savanyú, majd azt is apróra vágjuk. A megfőtt...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűDie äußeren Blätter des Chinakohls entfernen, Kohl längs vierteln und unter fließendem Wasser abspülen. Die Viertel in Streifen schneiden. Zwiebel schälen und Paprika putzen. Zwie...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű