1 kg csirkemell
2 dl tejföl
6 gerezd fokhagyma
2 egész tojás egy éjszakát pácolni
3 ek liszt
6ek zsemlemorzsa
só
bors
olaj a sütéshez
Mindent összekeverni és pihentetni egy éjszakát, majd másnap olajban kisütni.
1. A csontról lefejtjük a húst, húsverővel kissé ellapítjuk és besózzuk. 2. A burgonyát meghámozzuk, és vékony karikákra vágjuk. 3. Egy lapos tűzálló tálat vajjal bőven meg...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKevés olajon megpiríjuk a két fej hagymát, a kaliforniai paprikát felcsíkozva, a vékonyra szeletelt sárgarépát, majd a 40 dkg csíkozott csirkemellet. Jól összesütjük őket, majd 1 g...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA parmezános csirke készítése egy egyszerű paradicsomszósz főzésével kezdődik. Vágd hozzá apróra a hagymát és a fokhagymát. A hagymát kb. 5 perc alatt párold üvegesre közepes láng...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fasírt golyókhoz egy nagy keverőtálban keverd össze a ledarált pulykahúst a tojásokkal, a hagymákkal és a fűszerekkel. Majd formázz belőlük kis golyókat és tedd egy szilikon sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű