1 kg csirkemell
2 dl tejföl
6 gerezd fokhagyma
2 egész tojás egy éjszakát pácolni
3 ek liszt
6ek zsemlemorzsa
só
bors
olaj a sütéshez
Mindent összekeverni és pihentetni egy éjszakát, majd másnap olajban kisütni.
A kacsamell bőrös részét nagyjából centinként beirdaljuk úgy, hogy közben nem vágunk bele a húsba. Előveszünk egy serpenyőt, és közepes lángon „szárazon” melegíteni kezdjük. Nagyj...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg, és daraboljuk fel a csirkét, ha nem szeretjük, húzzuk le a bőrét is, és az olajon gyakori forgatással mindegyik oldalát pirítsuk meg. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA joghurtot kikeverjük a hozzávalókkal. A sütőt 190 fokra előmelegítjük. A 4 szelet csirkemell steaket jól megsózzuk, borsozzuk, egy tepsibe fektetjük, majd rákanalazzuk a fűszeres...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat jól megmosom megtisztítom és szűrőbe teszem, hogy jól lecsepegjen. A hagymát vékony karikára, a szalonnát apró kockára vágom, a paprika magházát eltávolítom és felkar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű