500 g pulykamell filé
1 kicsi vöröshagyma
3 közepes sárgarépa
1 kis darabka karalábé és zeller
1 petrezselyem gyökér
1 babérlevél
1 ek. mustár
só, bors, ételízesítő
víz
1 ek. zsiradék, például kókuszolaj
A húst vágd tetszőlegesen szeletekre, kockákra vagy csíkokra, a zöldségeket pucold meg.
A hagymát egy kiskanálnyi kókuszzsíron pirítsd meg.
Add hozzá a húst, majd a többi zöldséget: ezeket hagyd viszonylag nagy darabokban, mert majd ki kell halászni őket az edényből. Öntsd fel annyi vízzel, amennyi ellepi őket és fűszerezd babérlevéllel, sóval, borssal és ha van otthon, egy kis ételízesítővel. A zöldségeket közben teszteld villával, mert ha megpuhultak, jön a következő művelet.
Vedd le a tűzről az edényt, a zöldségeket szedd ki a főzőlé nagy részével együtt, csak a hús maradjon. Botmixerrel készíts belőle pürét és egy kanálnyi mustárt is keverj hozzá.
Az egészet öntsd vissza a a húsra és még pár percig főzd.
Rendezzük el a húsokat egy tepsiben, 190 °C hőmérsékletű előmelegített sütőben 45-60 perc alatt sül aranybarnára.
Elkészítési idő:Mindezt összekeverni ráönteni a brokkolira és egy Kapcsos tortaformába önteni. Előmelegített sütőben(180°) 30 perc sütés utána kivesszük sajtot reszelni rá és vissza a sütőbe mí...
Elkészítési idő: