500 g pulykamell filé
1 kicsi vöröshagyma
3 közepes sárgarépa
1 kis darabka karalábé és zeller
1 petrezselyem gyökér
1 babérlevél
1 ek. mustár
só, bors, ételízesítő
víz
1 ek. zsiradék, például kókuszolaj
A húst vágd tetszőlegesen szeletekre, kockákra vagy csíkokra, a zöldségeket pucold meg.
A hagymát egy kiskanálnyi kókuszzsíron pirítsd meg.
Add hozzá a húst, majd a többi zöldséget: ezeket hagyd viszonylag nagy darabokban, mert majd ki kell halászni őket az edényből. Öntsd fel annyi vízzel, amennyi ellepi őket és fűszerezd babérlevéllel, sóval, borssal és ha van otthon, egy kis ételízesítővel. A zöldségeket közben teszteld villával, mert ha megpuhultak, jön a következő művelet.
Vedd le a tűzről az edényt, a zöldségeket szedd ki a főzőlé nagy részével együtt, csak a hús maradjon. Botmixerrel készíts belőle pürét és egy kanálnyi mustárt is keverj hozzá.
Az egészet öntsd vissza a a húsra és még pár percig főzd.
1. Egy száraz lábasban megpirítjuk a gombát, majd kiszedjük. 2. Ugyanabban a lábasban az olajon megpirítjuk a sózott, borsozott csirkerészeket. Kiszedjük egy tányérra, és a vissza...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát apró kockákra vágjuk, majd pörcre sütjük (ropogós barnára). 2. Amikor kisült, beletesszük az apróra darabolt vöröshagymát, megdinszteljük, majd a nagyobb kockára...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd egy nagy serpenyőt felhevítünk, felolvasztunk benne fél ek vajat és 1 ek olajat. 2. Ráreszeljük a fokhagymát, pár másodperc alatt átpirítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellfiléket, ha vastagok, hosszában vágjuk ketté. A sajtot reszeljük le. A hagymákat pucoljuk meg, vágjuk félbe, majd vékony szeletekre. Tegyünk egy - sütőbe is betehető...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű