A húshoz
100 dkg csirkemell filé (kockára vágva)
2 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
A bundához
9 evőkanál finomliszt
1 ek napraforgó olaj
1 db tojás
1 kk só
0.5 dl víz
0.5 csomag sütőpor
A mázhoz
250 ml ketchup
3 ek méz
4 ek szezámmag
A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
Egy tálba belerakjuk a bunda hozzávalóit, összekeverve sűrű masszát készítünk.
Beleforgatjuk a masszába a húst.
A máz hozzávalóit összekeverjük.
A bundás húst bő forró olajban pár perc alatt kisütjük. Ahogy kivesszük az olajból, a mázba forgatjuk
A felezett csirkemellet bevágom úgy, hogy meg tudjam tölteni a gombás raguval. A gombát megmosom, megtisztítom, és vékony szeletekre vágom. Egy serpenyőbe rakom a szeletelt gombát...
Elkészítési idő: 70 percA csirkemellet megtisztítjuk a hártyától (ha van), majd keresztben leszeleteljük. Egy tűzálló üvegtálat kikenünk margarinnal majd a sózott-borsozott csirkemellel teljesen berakjuk...
Elkészítési idő: