Családireceptkönyv.hu

Szezámmagos-ketchupos csirkemell


Írta:

Elk. idő: Kinek mennyi.:D
Adag: 3-4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



A húshoz

100 dkg csirkemell filé (kockára vágva)
2 dl napraforgó olaj (a sütéshez)

A bundához

9 evőkanál finomliszt
1 ek napraforgó olaj
1 db tojás
1 kk só
0.5 dl víz
0.5 csomag sütőpor

A mázhoz

250 ml ketchup
3 ek méz
4 ek szezámmag

Elkészítés:


A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
Egy tálba belerakjuk a bunda hozzávalóit, összekeverve sűrű masszát készítünk.
Beleforgatjuk a masszába a húst.
A máz hozzávalóit összekeverjük.
A bundás húst bő forró olajban pár perc alatt kisütjük. Ahogy kivesszük az olajból, a mázba forgatjuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gombával töltött csirkemell sajtkrokettel
Gombával töltött csirkemell sajtkrokettel

A felezett csirkemellet bevágom úgy, hogy meg tudjam tölteni a gombás raguval. A gombát megmosom, megtisztítom, és vékony szeletekre vágom. Egy serpenyőbe rakom a szeletelt gombát...

Elkészítési idő: 70 perc
Nehézség: Közepes
share
Írta: Detty
Brokkolis csirkemell
Brokkolis csirkemell

A csirkemellet megtisztítjuk a hártyától (ha van), majd keresztben leszeleteljük. Egy tűzálló üvegtálat kikenünk margarinnal majd a sózott-borsozott csirkemellel teljesen berakjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Pástétom
Pástétom

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk