1 nagyobb fej cékla (kb. 30 dkg)
1 szál sárgarépa
2 közepes alma
3 cm-es friss gyömbérdarab
A céklát és a répát meghámozzuk, majd az almával együtt megmossuk. Először a gyömbért, majd a zöldségeket és az almát is betesszük a gyümölcscentrifugába. (A sorrend azért fontos, mert a gyömbér picike, a belőle kipréselt kevés lé ne maradjon a gépben.) A legjobb frissen, azonnal elfogyasztani, hűtőszekrényben 1 napig tárolható.
,5 dl kalóriaszegény almalé 1-2 citromkarika fahéj édesítőszer Felforralunk 2,5 dl kalóriaszegény almalevet, félrehúzzuk, és belekeverünk 1-2 citromkarikát. Csipetnyi fahéjjal,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát megpucoljuk, felkarikázzuk. Az almát is megpucoljuk és kisebb darabokra vágjuk. Feltesszük főni annyi vízzel, hogy ellepje, majd belefacsarjuk a citromot. Amikor megpuhu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot megolvasztjuk, majd aranybarnára pirítjuk karamellizáljuk. Felöntjük a tejjel, beleszórjuk a kisebb darabokra tört csokoládét, és időnként megkeverve addig forrósítjuk, am...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kivit hámozd meg darabold fel, és tegyél így a banánnal is. Tedd egy turmixgépbe, facsard rá a citrom és a narancs levét. Öntsd hozzá az ásványvizet, vagy a szódát és addig turmi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű