Családireceptkönyv.hu

Gyömbéres céklalé


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 2 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 nagyobb fej cékla (kb. 30 dkg)
1 szál sárgarépa
2 közepes alma
3 cm-es friss gyömbérdarab

Elkészítés:


A céklát és a répát meghámozzuk, majd az almával együtt megmossuk. Először a gyömbért, majd a zöldségeket és az almát is betesszük a gyümölcscentrifugába. (A sorrend azért fontos, mert a gyömbér picike, a belőle kipréselt kevés lé ne maradjon a gépben.) A legjobb frissen, azonnal elfogyasztani, hűtőszekrényben 1 napig tárolható.

Gyömbéres céklalé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Kókuszkrém eperrel
Kókuszkrém eperrel

Egzotikus pohárkrém kókuszimádóknak. Keverjük össze a kókusztejet a tejjel, és adjuk hozzá a vaníliát, majd tegyük fel főzni, és hagyjuk állni. A tejhez adjuk hozzá a beáztatott zs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bodzás kókuszital
Bodzás kókuszital

A bodzavirágokat óvatosan zuhanyoztassuk le, és csepegtessük le róluk a vizet. Közben egy edényben melegítsük fel a kókusztejet, majd adjuk hozzá a bodzavirágokat, és hagyjuk állni...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Csokilikör
Csokilikör

A tejszínt összeforraljuk 30 dkg cukorral. A kakaóport összekeverjük 10 dkg cukorral, majd a tejszínes anyagból keveset hozzáadunk, csomómentesre keverjük, majd ezt szép lassan öss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Kókuszos tej
Kókuszos tej

Összekeverjük

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk