4 evőkanál tejföl,
4 evőkanál majonéz,
2 tojás,
9 evőkanál liszt.
Keverjük össze a hozzávalókat, egy híg tésztát fogunk kapni. Töltsük a tésztát olajjal kikent serpenyőbe és a tetejére rakjuk a kedvenc feltétünket (kolbász, sonka, főtt tojás, paradicsom, bármi amit szeretünk). Aki szereti a pizzát tehet a tetejére reszelt sajtot is. Közepes lángon melegítsük a tűzhelyen, fedjük le egy fedővel pár percre. Amikor a sajt kezd megolvadni, vagy látjuk, hogy elkészült, vegyük le a tűzhelyről az elkészült pizzát. Melegen fogyasszuk. Forrás
Tetszés szerint tehetünk rá akármilyen feltétet, nálunk a kolbászos a kedvenc
A nyers krumplit lereszelem és a többi hozzávalóval elkeverem. Kanállal forró olajba szaggatom és megsütöm.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojást egy villával kicsit felverjük, majd lassan adagoljuk hozzá a réteslisztet, és végül a vizet. Annyi folyadékot adjunk hozzá, hogy egy rugalmas állagú, jól nyújtható tészta...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomokat vízszintesen félbe vágom és tepsire sorakoztatom. A hagymát, fokhagymát megpucolom, a hagymát darabolom és mindet a paradicsomokra szórom. A tepsibe halmozott zöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesPalacsintát készítettem: 40 dkg (BL55) lisztet elkevertem 8 gr sütőporral. 8 dl langyos tejbe ütöttem 4 db tojást, adtam hozzá 2 kávéskanál sót, 2 kávéskanál cukrot és jól elkeve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű