5 nagyobb birsalmát jó moss, meg, kefézd át, vágd 4 felé, vágd ki a magházat és bő vízben kb. 30 perc alatt főzd meg. A levet öntsd le szűrőn át. ( A léből készíthetsz ívólevet). A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba öntjük a langyos vizet, majd belekeverjük a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk. Hagyjuk feloldódni benne az élesztőt. Utána hozzáadjuk a sót. Ez azért kell, hogy...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesAz élesztőt a langyos cukros vízben felfuttatjuk, közben összekészítjük a száraz hozzávalókat. A hozzávalókat jól kikavarjuk, az olajat utoljára tegyük hozzá, azzal is egyneművé k...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: Könnyű