https://bidista.com/hazi-sajt-3-ora-alatt-izles-szerint-fuszerezheto-igy-mindig-mas-izu-finomsagot-keszithetunk/
1. 5 dkg vajon sóval, törött borssal ízesítve addig pároljuk a megtisztított, felszeletelt gombát, amíg saját levét el nem főtte. 2. Kivajazunk egy mély tűzálló tálat, beleszór...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézrobottal kikevertem majd botturmixal simára dolgoztam :) Nagyon finom nem beszèlve olcsó kiadós egy nagy családnak reggelire vacsira :) Hüttőbe egy hètig is tárolható ,de dobozol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockára vágott szalonnát megpirítjuk, majd a zsírjában megpirítjuk a szintén kockára vágott hagymát. Ezután kis vizet öntünk rá, és fedő alatt puhára pároljuk. Amikor megpuhult...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű