Az avokádót megtisztítjuk, villával szétnyomkodjuk. Sózzuk, fűszerezzük, citrommal ízesítjük, hozzákeverjük a tejfölt vagy a sajtot, és a fokhagymát. Fokhagymás pirítós kenyérre...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA szamósza tészta nem egy önmagában fogyasztandó étel, ezért mindenképpen készíts hozzá valamilyen indiai fűszerezésű tölteléket. Zöldséges samosa receptért kattints a linkre. D...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízben...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KönnyűA liszt közepébe kis fészket készítek és beleöntök 1 dl langyos vizet, beleteszem a cukrot és belemorzsolom az élesztőt. Meghintem liszttel és megvárom, amíg felfut. Ha felfutot...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes