sárgabarack.......
Mivel nincs ilyenkor sárga barack ez most saját tartósító mentes lekváromból készült... nem rontott rajta semmit... az íz teljesen benne van
1/2 l tejet és 3 evőkanál cukrot felforraltam, majd kis lángon még főztem úgy 10-15 percig... ezután alaposan lehűtöttem.. ekkor beleöntöttem egy 3 dl-es üveg lekvárt elkevertem, 2 dl tejszínt felvertem habbá, majd össze öntöttem a lekváros tejjel...elkevertem és tettem a fagyi gépbe..
Ha szezonba készül akkor a sárgabarackot alaposan le kell turmixolni hozzá....
Hamburgerhús elkészítése: Azt hiszem, ennél sokkal egyszerűbb dolgot nem nagyon tudnék elképzelni a konyhában. A hagymát vágjuk apró kockákra (mintha pörkölthöz vágnánk). Az össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEbből összesen kb. 6 dl illatosító lesz, ilyenkor választhatunk tavaszi illatokat, és ebben az esetben még az se baj ha nem 100 %-s az illóolaj. Piros eper illatú Kék Jácint illa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A túrót villával finomra törjük a vajjal, a sóval és a tojások sárgájával. A fehérjét kemény habbá verjük, és lazán a túróhoz forgatjuk, majd hozzáadjuk a búzadarát is, és körülb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű