menu

Családireceptkönyv.hu

Citromos-fokhagymás méz


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 2-4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 dl mézet belekeverünk 3-4 gerezd fokhagymát, amit fokhagymaprésen átnyomtunk. Belefacsarjuk egy nagy citrom levét és az egészet összekeverjük.

Elkészítés:


Óránként fogyasztunk belőle 1-1 teáskanálnyit.

Trükkök, tippek, praktikák:


Megfázásra, influenzára egy kipróbált, bevált recept.

Citromos-fokhagymás méz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rakott bundás kenyér
Rakott bundás kenyér

A hagymát apróra vágjuk, a felvágottat felcsíkozzuk, a sajtot lereszeljük. A tejfölt a tojással elkeverjük, a sajt felét beleforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk...

Elkészítési idő: 45
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gelu Dóra
Tojásos májas szelet
Tojásos májas szelet

A májat kevés vízben megfőzzük,majd hagyjuk hűlni,felszeleteljük a főttojásokkal együtt és egy tálba tesszük.A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk és belekeverjük.Hozzá a...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Pásztortarhonya
Pásztortarhonya

A hagymát megpucolom és apróra vágom. A krumpli héját lehámozom, és szintén kockákra vágom. A kolbászt apró darabokra kell szeletelni. A tarhonyát az előre felforrósított olajba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Gombás tarhonyás hús
Gombás tarhonyás hús

A húst alaposan megmossuk és felkockázzuk. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Rádobjuk a húst és fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk