menu

Családireceptkönyv.hu

Levesbe főtt töltelék


Írta:

Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 db száraz zsemlét vízbe áztatok és kinyomkodom; ehhez
-2 nagyobb fej vöröshagymát apróra vágok, zsíron, vagy olajon dinsztelem, a tűzről levéve belekeverek
-1 nagy csokor apróra vágott petrezselymet-langyosra hűtöm az egészet;
-6 egész tojást
-sót, borsot, ételízesítőt keverek a zsemléhez;

Elkészítés:


összekeverem a masszát (nem kell pépesre) és vagy folpackba,
vagy (egyszerűbb) zacskókba adagolom
és a levesbe teszem a főzési idő felénél.
Néha fordítok rajta, hogy átfőjön.
http://csontnelkul.blogspot.hu/2013/02/levesben-fott-toltelek.html?spref=fb

Trükkök, tippek, praktikák:


húsleveshez , vagy utána :)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Burgonyaropogós Tupper
Burgonyaropogós Tupper

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diétás  sós  keksz
Diétás sós keksz

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar "Bundáskenyér" paleo
"Bundáskenyér" paleo

Gyorsan kikeverjuk mint a palacsintat, es zsiron 2 db mini lapot sutunk belole

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Málnafagyi házilag
Málnafagyi házilag

A málnát megmossuk és a cukor felével együtt robotgépbe öntjük és pépesítjük. A tojások sárgáját kikavarjuk a maradék cukorral, belekeverjük a tejet és kis lángon elkezdjük főzni....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk