12 darab nagyobb kelkáposzta levél
12 szelet trappista ( lehet füstölt is)
12 szelet sonka
zsemlemorzsa, tojás, liszt
só
A kelkáposzta leveleket forró vízben puhára főzzük,( lehet ételizesitős vizben), majd lecsepegtetjük, szárazra töröljük. A szárazra törlésre nagy szükség van, mert átnedvesedik törlés nélkül a panír. A levelein a torzsát egy határozott mozdulattal elklopfoljuk, a levélre helyezzük a sajtot, sonkát. Két szélét behajtjuk és feltekerjük. Mindegyiket lisztbe, felvert tojásba(fűszerezhetjük) és zsemlemorzsába forgatjuk, végül forró olajban megsütjük.
Tartás mártással és zöldséges rizzsel tálalom! De lehet izlés szerint ki hogy szeretné! Lehet szintén Glutén és Laktózmentesen is késziteni!
A tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő:A kókuszréteg hozzávalóit alaposan összedolgozzuk és a masszát egy kókuszzsírral kikent kis méretű tepsibe simítjuk. Alaposan elegyengetjük, erre tesszük a gyümölcs réteget....
Elkészítési idő: 20 percElső lépés: a hüvelykujjal masszírozzuk a szemöldök belső felébe található csonton levő kis mélyedést. Először 8-szor az óramutató járásával megegyező irányban, majd fordítva. Négy...
Elkészítési idő: