125 g túró
8 g puffasztott amarant
citromhéj/lé
édesítés
1. Hozzávalók összekeverése, összegyúrása.
2. Golyók készítse.
3. "Panírozás" puffasztott amarantba.
egy közepes vagy nagy fej hagymát meg kell pucolni, apró kockákra kell vágni, majd kevés olajon meg kell pirítani, ha üveges a hagyma akkor bele lehet tenni a megmosott, megpucolt...
Elkészítési idő:A megmosott avokádót félbevágom, a húsát kiskanállal, vagy karalábévájóval kivájom, majd villával összetöröm. A hagymát és a fokhagymát felaprítom, hozzáadom az avokádóhoz. Belete...
Elkészítési idő:Zsírjára sütöm, a kockára vágott kolozsvári szalonnát, a vöröshagymát Ha a hagyma üvegesre pirult, hozzáadom a karikára vágott paprikát, megsózom, és fedő alatt félig megfőzöm....
Elkészítési idő: 30