30-35 szaloncukorhoz: 20 dkg mandulaliszt, 15 dkg porcukor, víz, kandírozott narancshéj, fahéj, pici keserű mandula aroma, 15-20dkg étcsokoládé (minimum 60%-os)
1. Keverjük össze a mandulát a porcukorral és annyi vizet adjunk hozzá szigorúan apránként!, hogy gyúrható masszát kapjunk.
2. Ízesítsük pici fahéjjal és/vagy az apróra vágott narancshéjjal (esetleg, ha van otthon jófajta szilvapálinkában érlelt aszalt szilva apróra vágva, csak felnőtteknek smile hangulatjel )
3. Formázzunk szaloncukrokat. (Először rudakat formáljunk, és azt daraboljuk.)
4. Vízfürdő felett olvasszuk fel a csokoládét, villa segítségével egyenként vonjuk be csokival a cukrokat. Tegyük sütőpapírra, és vigyük és a spájzba hűlni, hogy a csokoládé visszaszilárduljon, majd csomagoljuk szép papírba.
5. Jól eldugjuk, hogy maradjon a fára is smile hangulatjel
A lisztet tálba rakom, közepébe mélyedést csinálok, hozzá adom a cukrot, a sütőport, szódabikarbónát, és egy pici sót, ezzel összekeverem, és az összes hozzávalókat belerakom, és ö...
Elkészítési idő: 30-perc Nehézség: KönnyűPárizsit, vöröshagymát és sajtot lereszeljük, többivel összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1...a kalácsokat kicsi darabokra tépkedjük.. főzzünk csoki pudingot és azzal rétegesen lerakjuk...ha van otthon tetejére tehetünk tejszínhabot .......................................
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót krumplinyomón áttörjük, majd a többi hozzávalóval együtt, kézi robotgéppel krémesre keverjük (a tojásfehérjét és a tejszínt is verjük fel keményre és úgy adjuk hozzá a mass...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű