1 bagett
3 db paradicsom
fokhagyma
bazsalikom
olívaolaj
só
bors
A paradicsomot apró kockára vágom, ízesítem sóval, borssal, aprított bazsalikommal. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk. A bagettet megpirítjuk mindkét oldalán, bedörzsöljük fokhagymával. Rárakjuk a paradicsomos keveréket, meglocsoljuk még kevés olívaolajjal és tálaljuk. Aki szereti tehet rá kis kockára vágott mozzarella sajtot is.
Legyen jó langymeleg a konyhánk! Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, illetve béleljük ki a gáztepsinket sütőpapírral. Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk. A lisztet kics...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: A joghurtos sós kelt tészta hozzávalóit és elkészítését ide kattintva találjátok. A megkelt tésztát 4 egyenlő részre osztjuk, gombóccá alakítjuk. Az egyik gombócot...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézTészta összeállítása: Az élesztőt a langyos tejben egy mokkáskanál cukorral felfuttatjuk. Egy nagy tálba tesszük a lisztet, hozzáadjuk a tojásokat, kefirt, étolajat, cukrot, sót,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA langyos tejben elkeverjük a cukrot, beleszórjuk az instant élesztőt, majd felfuttatjuk. A puha vajhoz hozzáadjuk a túrót, a tejfölt, a lisztet, a sót, és a felfuttatott élesztőt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű