1 bagett
3 db paradicsom
fokhagyma
bazsalikom
olívaolaj
só
bors
A paradicsomot apró kockára vágom, ízesítem sóval, borssal, aprított bazsalikommal. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk. A bagettet megpirítjuk mindkét oldalán, bedörzsöljük fokhagymával. Rárakjuk a paradicsomos keveréket, meglocsoljuk még kevés olívaolajjal és tálaljuk. Aki szereti tehet rá kis kockára vágott mozzarella sajtot is.
Mindezt jól összegyúrni, és kis (mogyorónyi) gombócokat formálni. A tallérsütőt jól felforrósítani a gázon, és nagy lángon 4-esével kisütni. Közben meg kell fordítani a tallérsütő...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megadott mennyiséget összegyúrni, és egy éjszakát hűtőbe tenni. Másnap vékonyra nyújtani, tojás fehérjét - nem habnak - felverni és tésztára kenni, majd, sajtot reszelni rá. Der...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyosítsd meg a tejet, dobd bele a cukrot, morzsold bele az élesztőt. Várj körülbelül tíz percig, amíg jól felfut. Ha a többszörösére nő, a teteje pedig habos lesz, öntsd a lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű100 ml langyos vízbe tesszük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, és 10 perc alatt felfuttatjuk. Egy tálba tesszük a lisztet, a sót, olvasztott ramat, a felfuttatott élesztőt és...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes