2 db csirkemell
olívaolaj
só, bors
jégsaláta
paradicsom
uborka
kaliforniai paprika
lilahagyma
vagy újhagyma
mozzarella sajt
joghurt
fokhagyma
só
bors
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Sózzuk borsozzuk. Forró olajon megpirítjuk, hogy szép aranybarna színt kapjon. A salátához valókat összevágjuk, szeleteljük. Egy tálra rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, rárakjuk a csirkemellet és a mozzarellát. Majd a fokhagymás, borsos, sós joghurttal leöntjük. Friss bagettel kínáljuk.
Először kifilézzük a combokat: az alsó- és a felső combot az ízületnél szétvágjuk. Mindkét résznél a csontokról egy hegyes, hajlékony filézőkéssel körbevágva leválasztjuk a húst. N...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a virsliket megfőzzük, majd ha kihűlt, karikákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, és félbevágjuk, majd felszeleteljük. Vizet forralunk, a vizet elzárjuk, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű