37 dkg liszt
25 dkg darált dió
25 dkg porcukor
1 vaniliás cukor
2 egész tojás
25 dkg margarin
A ragasztáshoz: lekvár
A tetejére: olvasztott étcsoki és durvára vágott,pirított dió
A hozzávalókat összegyúrjuk és 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Kinyújtjuk a tésztát 3-4 mm vastagra és 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kis köröket szaggatunk belőle. 180 fokos előmelegített sütőben kb.10-15 percig sütjük. Lekvárral összeragasztunk 2 korongot és a tetejét olvasztott étcsokiba mártjuk,pirított dióval megszórjuk.
Az élesztőt langyos tejben egy kockacukorral felfuttatjuk. A lisztet a zsiradékkal elmorzsoljuk, hozzáöntjük a megkelt élesztőt, a cukrot, a tojást a sót, a csipetnyi sütőport és j...
Elkészítési idő:Olvaszd fel formázhatóvá a kókuszzsírt 20 dkg finomra őrölt kókuszreszeléket (van ilyen fajta készen is!) keverj össze annyi evőkanál lágy kókuszzsírral, hogy a massza összeálljon...
Elkészítési idő:Keksz: Melegítsd elő a sütőt 175 fokra. Egy nagy tálban keverd kézi vagy gépi habverővel krémesre a vajat. Dolgozd össze a porcukorral, majd ha összeállt, keverd bele a kukorica...
Elkészítési idő:Először a gyümölcsöt kell előkészíteni, mazsolát beáztatni, sárgabarackot és mandulát felvágni apró darabokra. Egy nagy tálba a lisztből egy-két kanálnyit a yümölccsel összekever...
Elkészítési idő: