1 kg burgonya
1 hagyma
őrölt paprika
só
bors
kömény
füstölt kolbász
virsli
A hagymát megfuttatjuk az olajon, megszórom őrölt paprikával, majd rádobom a felkockázott krumplit. Átkeverem, felöntöm vízzel. sózom, borsozom, ízesítem köménnyel és egy gerezd fokhagymával. Belerakom a karikára vágott kolbászt és készre főzöm. Ha virslivel készítem, akkor a virslit csak a főzés vége felé teszem bele, pár perc elég neki. Nagyon finom savanyúsággal, salátával friss kenyérrel tálalom.
Ha bővebb lével készítem,akkor teszek bele egy marék tarhonyát.
Tegyetek egy kevés növényt a mézbe (mint a fotón is látható), állítsátok napra 3-4 hétig. Néhány naponta kicsit mozgassátok át, majd fogyasztás előtt szűrjétek. Meglátjátok, szeret...
Elkészítési idő: 3-4 hét Nehézség: KözepesA megtisztított sárgarépát felcsíkozzuk,vagy aprózzuk. A lehető legvékonyabbra,hogy könnyen átpuhuljon. Amint puhul,mehet hozzá a többi meghámozott gyümölcs. Teljesen puhára főzz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű+ 1 Uborka
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű