4 db csirkemell
8 szelet sonka
8 szelet sajt vagy 15 dkg reszelt sajt
3-4 tojás
liszt
zsemlyemorzsa
só
bors
A csirkemellet felvágjuk szép szeletekre. Sózzuk, borsozzuk. Mindegyik szeletre teszünk 1-1 szelet sonkát és sajtot, és félbehajtjuk. A szokásos módon panírozzuk - liszt, tojás, zsemlyemorzsa. Majd a serpenyőbe olajat öntünk és nem túl forró olajban mindkét oldalukon szépen átsütjük nagyjából 5-7 perc alatt. /Nekem 6 fokozat van a tűzhelyen, 4-esen szoktam készíteni/.
A húst feldaraboljuk és egy tálba tesszük, majd ráöntjük a tejet és lefedjük. 8-12 órát így pihentetjük. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, egy zacskóba tesszük és két-három...
Elkészítési idő:Az édes káposztát hagyományos módon abáljuk meg sós,köményes,borsos ecetes vízben!Vigyázzunk,hogy ne legyen sós és túl savanyú mert ez a lé lesz az ételnek a felöntő folyadéka!A sz...
Elkészítési idő:Elkészítése: A húst tepsibe lefektetjük, majd ráöntjük a szószt. 1 órán át sütjük amíg meg nem kapja a tetejét, nem kell letakarni.
Elkészítési idő: