4 db csirkemell
8 szelet sonka
8 szelet sajt vagy 15 dkg reszelt sajt
3-4 tojás
liszt
zsemlyemorzsa
só
bors
A csirkemellet felvágjuk szép szeletekre. Sózzuk, borsozzuk. Mindegyik szeletre teszünk 1-1 szelet sonkát és sajtot, és félbehajtjuk. A szokásos módon panírozzuk - liszt, tojás, zsemlyemorzsa. Majd a serpenyőbe olajat öntünk és nem túl forró olajban mindkét oldalukon szépen átsütjük nagyjából 5-7 perc alatt. /Nekem 6 fokozat van a tűzhelyen, 4-esen szoktam készíteni/.
A csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Ol...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűSkär kycklingfiléerna i mindre bitar. Mixa dem i ett matberedare eller med mixerstav. Tillsatt grädden, lite i taget under maskinens gång. Krydda med peppar och rör i persiljan....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másna...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBaconszalonnát és a hagymát összepirítjuk, levéve a tűzről mehet hozzá a krémsajt és a petrezselyem, só, bors A csirkemelleket felszúrjuk, kinyitjuk, kívül belül sózzuk majd megpa...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes