:•csirkemell •zsemlemorzsa •őrölt kömény • fokhagyma granulátum •őrölt bors •só •zsír
A csirkemellet kicsi (kb.:2×2-es vagy ahogy sikerül) darabkákra, szeletkékre vágjuk; borssal, köménnyel és fokhagyma granulátummal megszórjuk, alaposan összekeverjük, 10 percig pihentetjük, majd zsemlemorzsába forgatjuk és forró zsiradékban szép pirosra sütjük; jól lecsepegtetjük és megsózzuk mint az igazi töpörtyűt.
A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük. A csirkemájat szintén olajon bors és majoránna hozzáadásával lesütjük. A szalonnát szeletekre vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat feldaraboltam, sóztam, borsoztam, cayenne borssal megszórtam, citromlével alaposan meglocsoltam, két órát pihentettem, majd erős tűzön, kevés olívaolajban mindké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet szeletekre vágom, fűszerezem sóval, borssal, magyaros fűszersóval. Hagyom pácolódni 0,5/1 órát. 2. A zsírszalonnát apró kockára vágom, megpirítom. Fehéredésig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTroubu si předehřejte na 180°C a plech vyložte pečícím papírem. > Na talíř si dejte strouhanku. Kuřecí prsa si nakrájejte na stejné kousky, okořeňte, osolte a opepřete. Každý ko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű