:•csirkemell •zsemlemorzsa •őrölt kömény • fokhagyma granulátum •őrölt bors •só •zsír
A csirkemellet kicsi (kb.:2×2-es vagy ahogy sikerül) darabkákra, szeletkékre vágjuk; borssal, köménnyel és fokhagyma granulátummal megszórjuk, alaposan összekeverjük, 10 percig pihentetjük, majd zsemlemorzsába forgatjuk és forró zsiradékban szép pirosra sütjük; jól lecsepegtetjük és megsózzuk mint az igazi töpörtyűt.
A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük. A húst felszeleteljük, megsózzuk, és lisztbe forgatjuk. A tojásokat a maradék liszttel simára keverjük úgy,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat meghámozzuk, lereszeljük és fél órán át állni hagyjuk, majd leöntjük a levét. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, alaposan összekeverjük a masszát, és egy forró serpenyőbe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemell szeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, meghintjük sóval. Egy tálba a forgatáshoz lisztet szórunk. Egy magasabb falú edényben bő olajat forrósítunk. A...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű