1 tojás
2 dl tej
1 kg csirkecomb
20 dkg liszt
1 teáskanálnyi oregánó
1 teáskanálnyi őrölt csili
1 teáskanálnyi zsálya
1 teáskanálnyi bazsalikom
1 teáskanálnyi majoranna
só, bors
1 evőkanál őrölt édes paprika
1 teáskanálnyi fokhagymapor
olaj
A húsokat tejben áztatjuk 2-3 órán át. A tojást felverjük ha szükségesnek tűnik egy kevés tejet is adhatunk hozzá, a lisztbe keverjük a fűszereket és a megszokott módon panírozzuk a húsokat. Forró olajban megsütjük a csirkecombokat és papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen túl zsíros és már kínálhatjuk is.
A vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk félbe, és vékonyan szeleteljük fel. A fokhagymát vágjuk vékony szeletekre. A paprikát és a paradicsomot ízlés szerint vágjuk fel. A császárszalo...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA combokat megtisztítjuk, a bőrét lehúzzuk, sóval, fehérborssal jól befűszerezzük, majd kevés olívaolajon hirtelen átsütjük. 1 fej hagymát felaprítunk, és kevés olívao...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 200 fokra. Egy tálba szórjuk a lisztet, alaposan megborsozzuk, majd megforgatjuk benne a csirkemellfiléket. Félretesszük. Egy nagy méretű, sütőben is használ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit meghámozzuk, karikára vágjuk. 2. Egy meleg serpenyőbe olajat öntünk, amire a karikára vágott krumplit elterítjük. 3. Rávágjuk karikára a hagymát és rátesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz