1 csomag tészta
2 csirkemell
2 dl tejföl
20 dkg reszelt sajt
6 gerezd fokhagyma
bazsalikom
só, bors
olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. A húst nagyobb darabokra vágjuk, kevés olajban pirítani kezdjük. Fűszerezzük és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, minden oldalát megpirítjuk. A tésztát leszűrjük, kiolajozott hőálló edénybe tesszük. A tejfölbe keverjük a bazsalikomot és a reszelt sajt negyedét, majd a tésztához adjuk. A tetejére szórjuk a maradék sajtot. A megsült húsokat a tésztába nyomkodjuk, egymástól kis távolságra. 180 fokos sütőben nagyjából 20 perc alatt megsütjük. Mikor a sajt ráolvadt, már tálalhatjuk is.
Vágjuk fel a csirkemellet újnyi csíkokra, majd tegyük egy kis tálba, szórjuk rá az étkezési keményítőt és keverjük jól össze. Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet szeletekre vágjuk, aztán sózzuk borsozzuk. Egy hőálló tálat kivajazunk, beletesszük a hússzeleteket, aztán rákarikázzuk a póréhagymát. Felöntjük a borral, a tejszínt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát. 2. Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast, valamint az alaposan megtisztított zúzát....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, és tűzforró serpenyőben, kevés olajon, 30 másodpercenként megforgatva megsütjük úgy, hogy a külsejükre szép piros kéreg kerüljön, de belül csak...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű