40 dkg párizsi, sonka vagy sonkás szalámi
10 dkg párolt kukorica
10 dkg párolt zöldborsó
10 dkg savanyú uborka
10 dkg savanyú paprikaszelet
2 ek ketchup
2 ek mustár
2 ek olaj
1 ek ecet
só
bors
chiliszósz
lehet beletenni egy doboz konzervgombát is
A szalámit, uborkát, paprikát kis kockákra vágjuk. Egy tálba tesszük, hozzáadjuk a kukoricát és borsót. Sózzuk, borsozzuk. Az öntethez a ketchupot, mustárt, loajat, ecetet, chiliszószt összekeverjük és a salátára öntjük. Jól behűtve tálaljuk.
Egy közepes tálban keverjük el a tonhalat 1 evőkanál olívaolajjal és 2 evőkanál apróra vágott petrezselyemmel. Sózzuk, borsozzuk, majd tegyük félre. Egy másik tálban keverjük el a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat keményre főztem, közben a retket megtisztítottam, papírtörlővel leitattam róluk a nedvességet. 2. Először 4-5 mm vékony szeletekre, majd a szeleteket pálcikákra v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDas Hähnchenbrustfilet in Würfel schneiden. Den Salat in mundgerechte Stücke rupfen, waschen und trocken schleudern. Gurke, Mozzarella, und Tomate kleinschneiden (Würfel, Streif...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felaprított hozzávalókat összekeverjük, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk majd vödörbe töltjük. Nem romlik meg!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű