40 dkg párizsi, sonka vagy sonkás szalámi
10 dkg párolt kukorica
10 dkg párolt zöldborsó
10 dkg savanyú uborka
10 dkg savanyú paprikaszelet
2 ek ketchup
2 ek mustár
2 ek olaj
1 ek ecet
só
bors
chiliszósz
lehet beletenni egy doboz konzervgombát is
A szalámit, uborkát, paprikát kis kockákra vágjuk. Egy tálba tesszük, hozzáadjuk a kukoricát és borsót. Sózzuk, borsozzuk. Az öntethez a ketchupot, mustárt, loajat, ecetet, chiliszószt összekeverjük és a salátára öntjük. Jól behűtve tálaljuk.
-a káposztát ,+sárgarépát lereszeljük -hagymát apróra vágjuk -összekeverjük az egészet a majonézzel -só, bors hűtőben pihentetjük 1-2- napig is el áll csak nem szabad tejfö...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA káposztát reszeljük le nagy lyukú reszelőn, a sárgarépát pedig kis lyukú sajtreszelőn (én géppel csináltam). A hagymát is aprítsuk fel, de akár azt is reszelhetjük. A káposztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinnden anyagot és eszközt kikészítek: ESZKÖZÖK: 1 hosszúkás tálat a kész tojásoknak 1 nagyobb tálat a tonhal és tojássárga összetöréséhez 1 villát, 1 jó éles kést, vágólapot,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát meghámozzuk és a szeletelőgépeben vékony karikákra vágjuk, sóval meghintjük, összekeverjük, és 1-2 órát állni hagyjuk Az uborka kieresztett levét leöntjük, a zöldséget...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz