1 db baguette
170 g mascarpone
100 g sajt - fehér cheddar
1.5 marék bébispenót
só
bors - fekete (tört)
3 evőkanál vaj (olvasztott)
A baguettet negyedeljük, így könnyebben kivághatjuk a belsejét. Mind a 4 darab belsejét kiszedjük egy kés segítségével.
A spenótot leforrázzuk ( forróvízbe dobjuk pár percre, hogy kissé összeessen, majd leszűrjük) és összekeverjük a mascarponéval és a lereszelt fehér cheddarral. Sózzuk, borsozzuk a krémet.
A sütőt előmelegítjük 180 C-ra. A baguettek belsejét megtöltjük a krémmel, és szeletekre vágjuk. Egy sütőpapírral borított tepsibe rakjuk a baguettet.
Megkenjük az olvasztott vajjal a baguette tetejét.
Az előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
A pudingport, a cukrot, a vaníliás cukrot és a fahéjat kb. 2 dl tejben elkeverjük, majd felöntjük a maradék tejjel és a vízzel. Hozzáadjuk a meggyet, és sűrűn kevergetve felforral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kecskesajtot a tejszínnel és a mozsárban olívaolajjal megtört kakukkfűvel krémesre keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Minőségi, szeletelt sonkába töltjük, feltekerjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket egy tálba tesszük. A nagyobb gyümölcsöket apróra vagdossuk. Használhatunk mazsolát, almát szilvát, tetszés szerint akármilyen gyümölcskeveréket. A gyümölcslevet ráön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű