A tésztához
150 ml 2,8%-os tej(melegíteni)
5 evőkanál búzadara
2 evőkanál búzaliszt
3 evőkanál kristálycukor
2 evőkanál étolaj
1 evőkanál vaníliás cukor - bourbon
1 db citrom héja
1 marék mazsola
2 db tojás (apró, "S"-es méretű)
A sütéshez
1 evőkanál étolaj
A tetejére
1 teáskanál porcukor
2 evőkanál lekvár
1. A barackokat meghámozzuk, 3-4 db kivételével összedaraboljuk, és a fűszerekkel együtt bő 1,7 l vízben megfőzzük. 2. A levével együtt összeturmixoljuk, visszatesszük a tűzre....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFelteszed a húst főni,amikor fehabzott leszeded róla a habot. Utána beleteszed a zöldsegeket. Jó nagy fazékba főzd hogy elférjen minden kényelmesen. Lassu!!!tüzön fözöd kb 2-2.5órá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szedret a joghurttal összeturmixoljuk, hígítjuk kevés tejjel, ha szükséges, édesítjük. Lehűtjük, és tejszínhabbal tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket egy tálba tesszük. A nagyobb gyümölcsöket apróra vagdossuk. Használhatunk mazsolát, almát szilvát, tetszés szerint akármilyen gyümölcskeveréket. A gyümölcslevet ráön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű