Tölteni
1 db paradicsom (nagyobb)
A töltelékhez
2 evőkanál tejföl (20%-os)
2 evőkanál majonéz
1 csipet fehérbors (őrölt)
35 g kolbász (füstölt)
15 g gouda sajt
2 evőkanál morzsolt kukorica (konzerv, vagy friss)
2 teáskanál metélőhagyma (snidling)
Az öntethez kikeverjük a tejfölt a majonézzel, majd hozzáadjuk a borsot.
A kolbászt, és a sajtot apró kockára vágjuk, majd a kukoricával, és a snidlinggel együtt az öntethez adjuk. Az egészet alaposan összekeverjük.
A paradicsom tetejét levágjuk, majd a belsejét kivájjuk egy kanállal.
A paradicsom belsejébe kanalazzuk a tölteléket, majd visszatesszük rá a tetejét.
A kekszet morzsásra összetörjük, majd elkeverjük a vajjal, és kivajazott tortaformába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük legalább egy órára. Közben a puha vajat a cukorral és a va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a porcukrot, a rumot, a sót és a lisztet, majd alaposan összedolgozzuk, hogy szép sima legyen. Legalább fél órát állni hagyjuk. Ha l...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyűsfghsgf
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű