menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött paradicsom


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tölteni
1 db paradicsom (nagyobb)
A töltelékhez
2 evőkanál tejföl (20%-os)
2 evőkanál majonéz
1 csipet fehérbors (őrölt)
35 g kolbász (füstölt)
15 g gouda sajt
2 evőkanál morzsolt kukorica (konzerv, vagy friss)
2 teáskanál metélőhagyma (snidling)

Elkészítés:


Az öntethez kikeverjük a tejfölt a majonézzel, majd hozzáadjuk a borsot.
A kolbászt, és a sajtot apró kockára vágjuk, majd a kukoricával, és a snidlinggel együtt az öntethez adjuk. Az egészet alaposan összekeverjük.
A paradicsom tetejét levágjuk, majd a belsejét kivájjuk egy kanállal.
A paradicsom belsejébe kanalazzuk a tölteléket, majd visszatesszük rá a tetejét.

Töltött paradicsom

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Meggyleves
Meggyleves

A befőtteket levével együtt hideg vízzel felteszem főni.Mehetnek bele a fűszerek és a citrom.Amikor a gyümölcs feljön a víz tetejére a tejszínből a tejből a lisztből és a pudingpor...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Vaníliás őszibarack-krémleves
Vaníliás őszibarack-krémleves

A barackot megtisztítjuk, negyedeljük, közben a magját eltávolítjuk. Lábasba tesszük, hozzáadjuk a citromot, és felöntjük a vízzel. Felforraljuk, közben ízesítjük fahéjjal, szegfűs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
GÖRÖG GYÜMÖLCSLEVES
GÖRÖG GYÜMÖLCSLEVES

A gyümölcsöket megtisztítjuk, felkockázzuk. A narancslét elkeverjük a tejszínnel, vaníliakivonattal, porcukorral, a gyümölcsök felével, s mindezt átturmixoljuk. "Levesbetétkén...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szélesmetélt csirkemájjal és kelkáposztával
Szélesmetélt csirkemájjal és kelkáposztával

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk