menu

Családireceptkönyv.hu

Citromos snidlinges fűszervaj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 evőkanál vaj
2 evőkanál snidling
1 teáskanál reszelt citromhéj
őrölt bors

Elkészítés:


4 evőkanál vajat 2 evőkanál apróra vágott snidlinggel, 1 teáskanál reszelt citromhéjjal és durvára őrölt borssal valamint sóval összekeverünk, majd lehűtjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Széekely gulaš
Széekely gulaš

Meso narežite na kocke i lagano posolite. 2. U tavi zagrijte ulje i dodajte meso. Popecite ga uz miješanje dok ne dobije rumenu boju. 3. Izvadite meso a u tavu dodajte si...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Anko töltelék
Anko töltelék

Az anko töltelékhez előző nap beáztattam az adzuki babot, majd másnap leöntöttem, felforraltam, közepes lángon forraltam 5 percig. Leöntöttem a vizét, újat tettem, megint forraltam...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
15. Chef, kovász /francia
15. Chef, kovász /francia

1. stáció: A rozslisztet kikeverjük 1 dl langyos vízzel. Légmentesen lezárva 2 napon át érleljük szobahőmérsékleten. Az erjedés során buborékossá és szagossá válik, nem mondom, hog...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
CITROMOS-PETREZSELYMES-FOKHAGYMÁS UPDATE SALÁTAÖNTET
CITROMOS-PETREZSELYMES-FOKHAGYMÁS UPDATE SALÁTAÖNTET

A hozzávalókat habverővel simára keverjük (lehet turmixolni is). A végeredmény egy krémes állagú, telesen homogén szerkezetű öntet lesz. Hűtőben pár napig eltartható. Bármilyen f...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk