4 evőkanál vaj
2 evőkanál snidling
1 teáskanál reszelt citromhéj
őrölt bors
só
4 evőkanál vajat 2 evőkanál apróra vágott snidlinggel, 1 teáskanál reszelt citromhéjjal és durvára őrölt borssal valamint sóval összekeverünk, majd lehűtjük.
A burgonyát megmossuk és héjastól főni tesszük. Miután megfőtt, még melegen meghámozzuk, áttörjük, hűlni hagyjuk. Ha már meghűlt az áttört burgonyánk, összedolgozzuk a liszttel, zs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet langyosra melegítjük. 0.5dl tejben az elmorzsolt élesztőt egy kevés liszttel és kevéske cukorral felfuttatjuk. Ha felfutott az élesztő, összedolgozzuk a liszttel, a tojássa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a langyos vízben kevés cukorral keverve felfuttatjuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval és az egyik tojással, és a tésztát jó alaposan, legalább 30 percig dagasztjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű