-2 csirkecomb
-só
-bors
-citromlé
-liszt
-leveskocka
-1 kis fej hagyma
-olaj
-petrezselyemzöldje
- 1kanál liszt
Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből kicsontolom és apróra vágom.
A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főtt húst petrezselyemzöldet citromlevet (ízlés szerint) megszórom egy nagy kanál liszttel és a húslevével feltöltöm (ki milyen hígan szereti) ízlés szerint sózom borsozom
Puliszkával tálalom !
---A csirkecombokat megmossuk, papírtörlőn megszárítjuk egy kicsit, majd sózzuk, borsozzuk. . Egy tálban összekeverjük a tejfölt, ételízesítőt, majoránnát, olajat, fehérbort és a...
Elkészítési idő: 30A csirkecombokat megmossuk, lecsöpögtetjük, és a bőrét fakanál segítségével fellazítjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. A kis kockára vágott vöröshagymát zsiradékon megfuttatjuk és ho...
Elkészítési idő:A megmosott csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük. A fokhagymát lereszeljük, elkeverjük a mézzel, a citromlével, a balzsamecettel és ráöntjük...
Elkészítési idő: 45 percA 2 tojásból, gombából , vöröshagymából 1 ek zsíron lágy tojásrántottát készítünk. Közben a szikkadt zsemléket 1-2 dl vízbe vagy tejbe beáztatjuk, majd kinyomjuk. A húst éles kés...
Elkészítési idő: 1 óra