-2 csirkecomb
-só
-bors
-citromlé
-liszt
-leveskocka
-1 kis fej hagyma
-olaj
-petrezselyemzöldje
- 1kanál liszt
Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből kicsontolom és apróra vágom.
A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főtt húst petrezselyemzöldet citromlevet (ízlés szerint) megszórom egy nagy kanál liszttel és a húslevével feltöltöm (ki milyen hígan szereti) ízlés szerint sózom borsozom
Puliszkával tálalom !
Elkészítem a páclét kettő evőkanál tejfölhöz hozzáadom 1 db tojást, kávéskanál vegyes virágmézet ízlés szerint, sót, borsot, delikát izésítőt, foghagymaport jól összekeverem, maj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA szalonnát kis kockára vágjuk és elkezdjük kisütni a zsírját. Rátesszük a vékony karikára vágott kolbászt, majd pár percig együtt sütjük őket. A vöröshagymát apró kockára vágjuk,...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA kacsacombokat megmossuk,majd lecsepegtetjük a vizet és sóval és frissen őrölt borssal befűszerezzük. A rozmaring levélből apróra vágunk egy kávéskanálnyit, és egy tányérban az...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 180 C fokra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatjuk (Erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. De ha nincs ennyi időnk, akkor...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes