- 50 dkg liszt
- 1 kiskanál só
- 250 ml tej
- 8 dkg margarin
- kis élesztő
- virsli
A hozzávalókat összegyúrjuk kicsit kelesszük a tésztát.
Ezután kinyújtjuk és kerekre kivágjuk ráhelyezzük a virsliket és összehajtjuk
A tetejét megkenjük tojással és sajtot reszelünk rá.
150 fokon szép pirosra sütjük.
Kigyúrom és a legnagyobb szájú poharammal pogácsaszerűre szaggatom, majd sütőpapírral kibélelt tepsiben, légkeveréses sütőben kb. 150-180°-on készre sütöm.
Elkészítési idő:800 W-on két és fél perc
Elkészítési idő:A töltelékhez a darált diót fahéjjal és reszelt citromhéjjal ízesítjük, majd ízlés szerint cukrozott tejjel leforrázzuk. Ne legyen túl lágy a dió. A tésztához a lisztben a marga...
Elkészítési idő:dagaszt, 1 óra pihi, 8 fele oszt ,kel duplára 200 fok, gőz, sütőzacskó 20 - 30 perc ha kicsi a zacskó elvágni, alája és föléje is tenni
Elkészítési idő: